Login/Registracija

Dejan Borović peva hit Rođe Raičevića i to zvuči SAVRŠENO (VIDEO)

Poput poznatijih kolega i nekadašnji učesnik šoua „Nikad nije kasno“, Dejan Borović poželeo je da pesmom pošalje podršku i muzikom oboji dan svima koji u ovim teškim danima borave u svojim kućama, štiteteći se od širenja pandemije.


Iz svog doma u Dobanovcima, a uz pomoć kolega muzičara, pevač je izveo hit Rođe Raičevića „Idi ako želiš“, želeći da na taj način sačuva sećanje na davno preminulog pevača. 

 -Jedna lepa Rođina, da ga ne zaboravimo. Uživajte! – napisao je Borović na svom Fejsbuk profilu, a fanovi su mu poručili da je napravio pravi odabir pesme, kao i da njegov glas neodoljivo podseća na Raičevićev.

Podsetimo, Dejan je u takmičenju pevača veterana stigao do četvrtfinala i mnogi su komentarisali da fizički neodoljivo podseća na Dragana Kojića Kebu iz mlađih dana. Za naš portal Deki je pokušao da skine pokrete svog poznatijeg kolege, a da li mu je to pošlo za rukom pogledajte OVDE!

Inače, Dejan radi kao profesor fizičkog vaspitanja u osnovnoj školi i često u šali kaže da vodi dvostruki život, te da je kao doktor Džekil i gospodin Hajd.

Autor: I. Ankić