Login/Registracija

DEDINE DIKE Folker ponosno POKAZAO unuke: „LIČE NA ĐANIJA“, tvrde fanovi (FOTO)

Poznati folker Radiša Trajković ponosni je deka dva dečaka, Nikole i Lava, a neretko na društvenim mrežama voli da podeli slike svojih naslednika koji ga čine izuzetno srećnim.

Ponovo je istopio srca svojih pratioca novom objavom preslatkog Nikole i Lava koji ima samo četiri meseca.


„Najslađi dečaci“, „Duše male, liče na dedu“, „Dedini naslednici“, „Medenjaci“, „Liče na Đanija“, samo su neki od komentara fanova koji nisu ostali imuni na dedine dike.


– Kod nas je to tako, uvek dođu prvo muška deca, pa onda ženska. Nije bitno da li su dečaci ili devojčice, važno je da su deca zdrava i da se rađaju, ali eto, imamo više kuronja! Dobili smo dva unuka, nadamo se da će ih biti minimum još tri. Može i devojčice, samo neka su deca živa i zdrava- rekao je folker nedavno.

Folkerov Instagram profil prepun je divnih trenutaka sa unucima od kojih se bukvalno ne odvaja, a nedavno su bili i na porodičnom letovanju gde je deda bio jedan od najbzižnijih.


Podsetimo, prvog unuka Nikolu podarili su mu snajka Nina i stariji sin Miloš, dok se dolazak mlađanog Lava, naslednika mlađeg sina Marka, slavio do zore u aprilu ove godine.

BONUS VIDEO

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović