Login/Registracija

DAN KADA SE SVE PROMENILO! Veterani evocirali uspomene: „To je bila pobeda našeg života“

Datum 2. novembar verovatno za mnoge nema neki preveliki značaj, ali je pre dve godine doneo veliku sreću i radost pevačima amaterima koji su u poznim godinama ostvarili svoje mladalačke snove i to pred milionskim auditorijumom.

Svoju šansu da postanu zvezde na najbolji način iskoristili su upravo tog dana u spektakularnoj završnici takmičenja „Nikad nije kasno“ u kojoj je trijumfovalo troje njih.

Rifat Ramović pobedio je u kategoriji Fejsbuk glasanja, a Vahid Musić proglašen je pobednikom stručnog žirija. Zorica Erić koja zbog borbe sa porocima nije ostvarila svoj san da postane poznata pevačica, tada je pokupila najviše glasova publike, koja ju je podržala u SMS glasanju, a statuu joj je uručio Saša Matić.

– Vi ste ne samo pobednik ove emisije, nego pobednik života – poručila joj je tada voditeljka Dragana Katić, a pobednica joj je odgovorila da je presrećna i da nema reči kojima bi opisala kako se oseća. Ništa drugačije nije ni danas.

Uspomene na pobedu Zorica je evocirala na svom Fejsbuk profilu i otkrila koliko joj znači trijumf u popularnom muzičkom takmičenju.

-2.novembar 2020. Zauvek ću pamtiti tu noć. Zauvek ću biti zahvalna za svaki SMS koji ste poslali kako bih odnela pobedu. Hvala vam od srca. Nije to bilo kakva pobeda. To je pobeda mog života. To je noć kada je bez ikakve organizacije ceo grad stajao uz mene. To je najveće priznanje koje sam dobila u životu. Hvala vam zauvek – istakla je Zorica.

Tu spektakularnu noć na Grandovoj sceni, koja mu je i ostvarila sve mladalačke snove, dobro će upamtiti i roker i novinar Vladimir Vještić koji uspomenu na ovaj šou čuva zauvek.

-Na današnji dan, pre 2 godine. Finale „Nikad nije kasno“.Jedan od onih dana koje čuvaš u kutijici za nakit –napisao je Vladimir Vještić.

-Sećanje na noć velikog finala „Nikad nije kasno“ – napisao je i finalista Zoran Stojanović Poštar u opisu nekoliko fotorgafija sa žirijem i ekipom najemotivnijeg šoua.

Danas ponosno promoviše svoj prvenac pod nazivom „Čudo“, a svoje čudo doživela je upravo pre dve godine, kada je u finalnoj noći nagrađena statuom.

-Nagrada koju sam na današnji datum 2020. dobila, predstavlja za mene potvrdu da kvalitet ne ostaje neprimećen. Da je muzička pop scena u Srbiji spremna za novo ime i da mi se raduje, kao i ja njoj. Snovi se ostvaruju. I danas, dok gledam ovu fotografiju, osećam istu duboku zahvalnost i radost što sam bila deo priče nazvane „Nikad nije kasno“. Zauvek će biti neodvojivi deo mog srca svi divni ljudi koje, poput najvećeg blaga, sada imam u svom životu, zahvaljujući ovom spektakularnom TV šouu… Ljubav za sve – ponosno je poručila Maja.

Ukoliko želite da se prisetite noći koja je mnogim veteranima promenila život i donela neopisivu sreću, možete to da učinite sad klikom na spektakularno finale.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić