Login/Registracija

Dalaj Lama iz Sjenice OČARAO ŽIRI, a tek da vidite šta je uradila NJEGOVA ĆERKA

Zoran Filipović (58) iz Sjenice koga je lajf kouč Ana Bučević u prošlom krugu nazvala čovekom sa energijom Dalaj Lame i ovom krugu pokazao je svoju mirnu, skromnu i nenametljivu stranu.

Zbog stajlinga i duže kose, Miloš Brkić pretpostavio je da je takmičar izvožač rok muzike, ali je ostao iznenađen Zoranovom interpretacijom pesme “Sama si“ od Tozovca.

– Mnogo ste prijatni i staloženi. Mogao bih da vam slušam celu noć i da mi ništa ne zasmeta. Jako mi je drago što ste u ovom takmičenju– poručio je pevač.

Nataša se složila sa kolegom Brkićem i dodala- Kao da ste u molitvi ili meditaciji. Imate neki šarm, jako ste simpatični i vidim da uživate u svakoj sekundi dok pevate. Nikad nemojte da prestanete da pevate. Nikad nisam čula ovu pesmu a zvuči kao da je vaša.

I meni je Zoran jako prijatna pojava u ovoj sezoni i samo napred- bio je kratak i jasan Mare.

U podršku Zoranu došla je ćerka Ana koja se profesionalno bavi pevanjem i radi sa bendom privatne proslave i veselja. Žika se čak setio da se Ana prijavila za “Neke nove klince“ a sada sa 22 godine kao zrela devojka spremna je da započne karijeru.

– Ja se protivim da mladi pevači sa 15, 16 godina, nevezano da li je žensko ili muško, uđu u estradne vode. Mora neko da stasa, i završi školu, ali evo ti si sad stasala, pa da te vidimo sa tatom na sceni– najavio je Jakšić Zorana i njegovu ćerku koji su otpevali pesmu “Kude si pošla Cveto“.

Iako nije praksa da se komentariše revijalni deo, Žika je Maretu tražio da kaže kakva je bila Ana Filipović.

– Ako ovako peva ove stare pesme, mogu misliti kako zakiva tek ove moderne. Sjajan pevač, idi tatinim stopama, i ne ostavljaj mikrofon nikada kao tata– rekao je premijer.

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac