Login/Registracija

DA LI JE ONA KRALJICA DUETA? Ivana Selakov otvoreno o saradnji sa kolegama

Pevačica Ivana Selakov bogatu karijeru obeležila je svojim sjajnim vokalom i brojnim duetima. Iako bi publika često želela da čuje njeno izvođenje brojnih pesama zajedno sa kolegama, to i nije uvek moguće budući da bi uz Ivanu mnogo njih moralo da se nađe na istoj sceni u tom trenutku.

– Mirza, Darko Radovanović, Amar Gile, Boban Rajović, DJ Shone samo su neki sa kojima sam radila duete i sarađivala. Ali kada pesma tek izađe, mnogo puta zajedno nastupamo negde i to je nomalno jer publika to voli da vidi i čuje. Naravno, onda nam se putevi razdvoje, svako radi svoje, ali kada su neke dodele nagrade i neki bitni događaju tu se opet spojimo- objasnila je pevačica.

Iako osmeh nosi svuda sa sobom Ivana ne krije da je u teškim trenucima mnoge pesme pogode i rasplaču.

– To nije bilo zato što me je pesma pogodila, nego kada sam tužna iz nekog razloga. Recimo, kada je bila sahrana Darka Radovanovića ja sam uveče imala zakazan nastup i nisam mogla da ga otkažem i to veče kada sam pevala pesmu „Ako je do mene“ to je blo strašno, ma grozno. To je velika tragedija, ali mi je drago, pogotovo kada se u „Zvezdama Granda“ pevaju njegove pesme- prisetila se.

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović