Login/Registracija

ČUDA SE DEŠAVAJU: Maja Marinković živi novu mladost, a sve zahvaljujući njemu

Osamnaesti po redu po redu Međunarodni karneval održaće se i ove godine u Vrnjačkoj Banji i okupiti veliki broj pevačkih zvezda među kojima su Ana Bekuta, Bajaga, Neverne bebe, Slavko Banjac, Van Gogh i mnogi drugi.

Osim nastupa velikih zvezda koje će se te večeri naći na bini, ovaj događaj ne može da prođe bez jednog od najboljih vokala ne samo u Vrnjačkoj Banji već i šire, pa će se tako pred publikom naći i finalistkinja šoa “Nikad nije kasno“ Maja Marinković.

– Najpre sam mislila da samo napišem da ću pevati 14.jula, za vreme sada punoletnog Vrnjačkog karnevala, manifestacije koja je prelepa asocijacija na Vrnjačku Banju, ali ne želim da sebe ograničavam na malu formulaciju nečeg što je za mene jako značajno i što me istinski ispunjava, pa cu se raspisati…- započela je Maja za Grand i objasnila koliko joj je učešće u takmičenju promenilo život, baš kao i pesma koju potpisuje Saša Milošević Mare.

– Slava, bogatstvo, popularnost i sve što ide uz jedan vid ovog zavodljivog „posla“ nikad nisu bili motiv za ulazak u ovaj zanimljivi svet, ali o drhtajima srca, preplavljenosti emocijama bih mogla dugo da pričam. Živeći svoju istinu kroz izbore, radujem se što delim sa ljudima skromni talenat dat mi od Gospoda. Ono što mi daje poseban srećno-suzni sjaj u ocima je sto sam podrsku i iskrene komplimente o svom radu čula od meni velikih poput Maje Odžaklievske , Saše Miloševica Mareta, Kemala Montena, Mikija Jevremovića, Đođa Marjanovića, Sanje Ilića, Vojkana Borisavljevića i mnogih drugih umetnika iz sveta muzike- istakla je Maja ne krijući sreću  što će i ovog leta biti na bini sa prijateljima i kolegama.

Osim fantastične muzike posetioci će moći da uživaju u bogatom sadržaju koji će sve zasigurno vratiti i sledeće godine na ovu lokaciju.

Spektakl će biti prilagođen i najmlađima, pa će tako roditelji moći da odvedu svoju decu koja će se obradovati maskenbalima i brojnim predstavama.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović