Login/Registracija

Crnogorcu posle „Nikad nije kasno“ skočila cena nastupa, a on žali za jednim: „Još uvek je nema“ (VIDEO)

Igor Milacic Nikad nije kasno intervju

Šarmantni Crnogorac Igor Milačić od početka pojavljivanja u emisiji „Nikad nije kasno“ pobrao je sve simpatije publike osmehom za koji sam kaže da vredi milion dolara.

Nakon nastupa u prvom krugu veteran nije ostavio ravnodušnima ni žiri, niti pripadnice lepšeg pola, a u razgovoru za Grand online Milačić je otkrio kako su njegovi sugrađani reagovali nakon nastupa u emisiji.

Dobio sam mnogobrojne pozitivne kritike nakon prvog kruga. Usijao mi se telefon, nisam mogao svima ni da odgovorim. Morao sam na kraju da ga ugasim– rekao je Igor za Grand i otkrio šta se sve promenilo u njegovoj svakodnevnici nakon pojavljivanja u muzičkom takmičenju:

Mene su i pre svi znali u mom kraju, ali reklama je čudo. Emisija „Nikad nije kasno“ mi je mnogo doprinela, a skočile su i cene nastupa.

Igor MIlacic nnk

Tokom nastupa povela se priča o prinovi u porodici Milačić, a veteran nam je objasnio o čemu se radi.

-Još uvek nema prinove. Žika se malo našalio. Svakako bih voleo da što pre postanem deda – objasnio je Crnogorac.

Kako je nedavno oženio sina, pitali smo veterana da li je on bio zadužen za atmosferu i muziku.

-Pevao sam na svadbi sina „Ovamo Cigani“ i „Jesu l’ dunje procvale“ koju sam i večeras pevao u emisiji. Morao sam svakako da napravim dobru atmosferu, to je moja profesija – rekao je on.

U revijalnom delu emisije Milačić je odlučio da glas ukrsti sa svojim kumom sa kojim često nastupa.

Kum radi sa mnom, sviramo zajedno. Družimo se, on zaista voli da peva iako nije neki pevač. On je harmonikaš, a doveo sam ga baš zbog pesme „Kume, brate“ da nas spoji još više – objasnio je Podgoričanin koji ne krije da tipuje na pobedu u ovom muzičkom šou, a šta je još ispričao u intervjuu možete poslušati u videu ispod.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk