Login/Registracija

Čola dobitnik nagrade “Zvezda za sva vremena“! (FOTO)

Najveća muzička zvezda na Balkanu od muških pevača, definitivno je Zdravko Čolić, a nagrade koje niže godinama, dokaz su za sve što radi decenijama unazad.

Njega vole sve generacije a pesme koje je snimao su vanvremenske, zato je sada počasni dobitnik radijske nagrade “Naxi zvezda za sva vremena“!


Koliko je za Čolu radio važan, istakao je u svojoj izjavi za Blic- Radio je za pevače najvažniji mediji. Kada te radio“zavrti“ to je jako važno. Ako vas radio pušta, onda možete da se nadate i daljim uspesima u karijeri.

Čola je presrećan zbog ove nagrade ali kaže da je ona i obavezujuća- Ovo je nagrada koja se tiče cele moje karijere. Ovakvo priznanje te još više obavezuje. Dobijajući ovu nagradu prisećam se i podsećam početaka svoje karijere, prvih festivala, prvih ploča. Hvala vam puno za ovu nagradu. Svako priznanje inspiriše, posebno ako znam da dolazi od publike -rekao je pevač.

POGLEDAJTE I:

“Danas nema ljubavi samo seks na jedno veče!“ Ruška Jakić otkrila šta joj se ne dopada ali i koji pevač joj je posvetio pesmu! (FOTO)

NEĆETE VEROVATI KO JE NA SLICI SA OVIM MUZIČKIM VELIKANIMA! (FOTO)

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac