Login/Registracija

ČIK POGODI KO JE OVO: Potiče iz muzičke porodice, pevanjem se bavi 40 godina, a ima i svoju malu fabriku

Ovaj pevač sa slike danas ima 60. godina i živi u Pančevu gde je i rođen. Muzikom se bavi gotovo od malih nogu ali, kako kaže, to je uvek bilo na lokalnom nivou sve do samog učešća u šouu “Nikad nije kasno”, gde je uspeo da stigne do samog finala i zahvaljujući svom talentu stekao mnogobrojne simpatije publike.

Pevač sa bratom Kostom

Potiče iz ugledne muzičke prodice, pevanjem se bavi preko 40 godina, a ljubav prema muzici preneo je i na svoje sinove koji takođe sviraju harmoniku i koji nastupaju sa ocem.

Muzički početak sa samo 7 godina


Pored pevanja, ovaj muzičar bavi se i poljoprivredom,a ima i malu porodičnu fabriku koja se bavi proizvodnjom ekoloških briketa od bio mase.


Pevač (desno, krem košulja) svira harmoniku,1981.god.

Veliki je ljubitelj konja, što mu je i jedan od omiljenih hobija. Zbog ljubavi prema konjarstvu učestvovao je na brojnim Fijakerijadama gde je često umeo i da zasvira harmoniku.


Učestvovao je u četvrtom serijalu “Nikad nije kasno”,a cilj mu je bio da izađe iz lokala i promoviše sebe  i svoj talenat pred milionskom publikom.

Često ističe da je njegovo najveće bogatstvo porodica na koju je veoma ponosan. Ima čak dva sina, dve ćerke, a i ponosni je deda preslatkih dečaka Dimitrija i Đorđa.


Znamo da ste do sad pogodili, pevač sa slika je Paja Srdanov. 

Poslušajte kako je Paja pevao u finalu.

POGLEDAJTE I

Takmičar NIKAD NIJE KASNO otkrio koji naš političar mu je zet (VIDEO) 

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I.Ankić