Login/Registracija

Čenga KONAČNO pokazao partnerku: „SREĆNO SMO RAZVEDENI“ (VIDEO)

Specifičan po svom stajlingu, ali i neverovatnoj energiji Amer Čengić Čenga tvrdi da je oduvek bio svoj i poseban u šta nas je uverio u šouu „Nikad nije kasno“.

U duetu sa Isakom Šabanovićem prštale su varnice na Grandovoj sceni, a takmičar priznaje da ih je Žika nepogrešivo spojio.

– Meni je taj dečko legao od prvog momenta, on je jedan strašan performer koji će biti još bolji. Biće on možda bolji i od svih nas!- istakao je za portal Grand Online.

Veliku podršku pruža mu partnerka Larisa koju je prvi put javno pokazao ispred objektiva našeg portala.

– Nije mi supruga, to mi je devojka da znate. Mi smo oboje srećno razvedeni već četiri godine. To je jedna duga priča zaista koja se ne može objasniti u par reči. Zajedno smo već tri ipo godine, ali najbitnije je da je nama jako lepo– priznao je Čenga te nam otkrio kako izgledaju njihovi dani na Floridi.

– Mnogo vremena provodimo baveći se sportom i to aktivno. Sedmično imamo između 15 i 20 sati fizičke aktivnosti, ali to su ozbiljne vežbe koje nam daju potporu jednog duhovnog stanja u kome se ona i ja nalazimo– rekao je takmičar.

Kako mu je velika podrška, što dokazuje i činjenica da je došla čak sa Floride kako bi ga bodrila u trećem krugu takmičenja, Čenga odgovara na pitanje i da li bi sa Larisom stao na ludi kamen po drugi put u životu.

– Ne, rano je da pričamo o tome. Mi imamo obaveze od kojih smo otišli, a one su jake sa strane prošlih života. Mi nismo deca koja se žene čim se zaljube, mi smo odrasle osobe koje malo drugačije razmišljaju- objasnio je Amer, sa čim se složila i njegova lepša polovina.

Ceo intervju sa ovim divnim parom, pogledajte u videu ispod:

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac