Login/Registracija

Čenga dobio NEVEROVATAN POKLON: „Veoma sam DIRNUT“

Veliko iskustvo i najlepše uspomene Amer Čengić nosi iz popularnog muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ u kome je trijumfovao kao pobednik od strane stručnog žirija što mu je posebno drago budući da su mu priznanje najboljeg izvođača dodelila najveća imena estradne scene.

– To je jedan strašan osećaj! Najmanje sam se tome nadao, a time sam najviše dobio. Iako sam pre finala od mnogo ljudi čuo, pa i tamo gde živim, da sam ja pobednik, ali bio sam pesimista u tome. Nisam hteo sebi da priznam da se ne bih razočarao u tome što radim. Dobio sam tu nagradu kao jednu od najjačih u serijalu i mnogo sam ponosan na to- istakao je Čenga.

Međutim, to nije jedino priznanje i poklon koji je stigao na rokerovu adresu, a jednom iznenađenju se nije ni malo nadao.

– Jedan od mojih najvećih fanova je čovek koji drži hotel u kome se ja nalazim. On je kao moj najveći fan meni napravio plaketu. Zapravo ja sam seo ujutru da popijem kafu i on mi je odmah rekao da ima nešto za mene, malo smo popričali i on je počeo da vadi poklon iz najlona. Kada sam video to bio sam šokiran, pogotovo što je ovo napravio sam od sebe, nezavisno od bilo čega. Bio sam veoma dirnut- rekao je pobednik.

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović