Login/Registracija

ČARLSTON za žiri, takmičarka i sebe IZNENADILA: „Kao da sam u kabareu“

Čistokrvna Sremica, kako za sebe kaže Anka Pecnik (44) iz Austrije, potrudila se da u polufinalu emisije „Nikad nije kasno“ priredi i muzički i scenski užitak. 

Pojavivši se u beloj haljini sa resama, sa peruškom na glavi takmičarka je prenela duh čarlstona (prim. aut. vrsta plesa iz dvadesetih godina 20 veka), što je posebno oduševilo Žiku Jakšića koji je odmah pohvalio njen stajling.

– Anka od početka takmičenja vodi računa o izgledu, a večeras vidim jedan čarlston – konstatovao je oduševljeno Žika, a takmičarka odgovorila: 

– Tako je, vremeplov, idemo unazad! 

Žika je dodao da ga njen izgleda asocira i na Beti Bup, a zatim joj udelio komplimet da izgleda kao milion dolara. 

Vidno uzbuđena pred nastup u polufinalu, Anka je otkrila da je od početka takmičenja gajila istu želju- da dođe do finala. A nakon retrospektive svih njenih dosadašnjih nastupa, otkrila je da u polufinalu izvodi pesmu „Taj život moj“ od Ane Bekute. 

– Iznenadio sam se kad sam video šta pevaš večeras, jer to odskače od tvog dosadašnjeg repertoara – konstatovao je Mare, a ona mu nasmejano odgovorila:

– I ja sam samu sebe iznenadila!

I zaista jeste sve iznenadila. Njenu maestralnu interpretaciju odlično je pratio stajling, ali i scenski pokreti koje je navežbala specijalno za polufinale. 

– Apsolutno dobro osmišljen nastup, savršeno – poručila joj je Dragana Katić, dok se Mare nadovezao i prokomentarisao atmosferu u studiju:

– Sjajno otvaranje emisije, sve nas je razdrmalo. Imala si sjajan plesni sastav, Dragana i Žika su bili na visini zadatka! I ja sam uživao, bilo je sjajno pevanje i sjajan izbor pesme.

Ni Biljana Marković nije krila oduševljenje Ankinim nastupom, te je istakla da je uživala slušajući i gledajući je. 

– Ja sam iz priloga video da ima vrlo raznovrstan repertoar, a ovo večeras je bilo sjajno, kao da sam u nekom kaberu u Parizu, Londonu ili u Njujorku, baš sam se lepo osećao noćas– zaključio je Mile Kitić.

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić