Login/Registracija

BURAN LJUBAVNI ŽIVOT PEVAČA Oženio se sa 19 godina, u kasnim tridesetim saznao da ima vanbračnog sina

Njegovo pravo ima je Hajrudin, ali ga svi znaju po nadimku koji je sličan imenu najveće špijunke u istoriji. Hari Varešanović, frontmen grupe „Hari Mata Hari“ može da se pohvali uspešnom karijerom, mnoštvom hitova, ali i bogatim iskustvom i životnom pričom.

……

Od rane mladosti njegov ljubavni život postao je veoma intrigantan. Sa samo 19 godina zaljubio se u mladu Aidu i oženio je, a kao kruna njihove mladalačke ljubavi došla je ćerka Nađa. Često je u javnosti govorio da je bio isuviše mlad i nespreman za ulogu oca, ali se sa dolaskom sina Damira na svet potpuno ispraksovao. Međutim, tek kasnije je isplivalo na videlo da je pevač dve godine ranije dobio i vanbračnog sina Maka, za kog je i sam saznao znatno kasnije u životu. 

Saznanje da ima vanbračnog sina poljuljao je njegov odnos sa Aidom, od koje se kasnije i razveo. Nikada nije poricao da voli žene, a ljubav svog života upoznao je 2010. godine, kada je sa Jasminkom i stao na ludi kamen. 

„Sve što je bilo pre pripisao bih mladosti, ludosti. Mladi rade jedne stvari, srednje godine vuku neke druge“, objasnio je svojevremeno Hari svoj ljubavni život. 

……

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić