Branka Kolarov progovorila o borbi iza kulisa: „Bilo je teško“ (VIDEO)

BRANKA KOLAROV 41 GOD. NOVI SAD 19

U polufinalu emisije „Nikad nije kasno“ predstavila se i šarmantna Novosađanka Branka Kolarov, a pred kamerama Grand portala veteranka je priznala da zbog ovonedeljne članice žirija nikada nije imala veću tremu niti odgovornost.

-Uvek kažem da može bolje od onoga što se tog trenutka desi, ali ovo je za mene bio veliki izazov, bilo je teško izabrati pesmu i sklopiti sve kockice– priznala je veteranka, pa dodala:

Kada sam čula da je Snežana u žiriju, osećala sam veliku odgovornost. Bilo mi je baš frka pogotovo za te dvojke, ali nekako sam se izborila. Donela sam pesme na svoj način.

BRANKA KOLAROV 41 GOD. NOVI SAD 11

Branaka je objasnila i kao se priprema pred nastupe.

Jako je bitno ne karikirati izvođače, prosto donesem pesmu u skladu sa bojom glasa i onim što ja zaista jesam – kazala je ona.

Vetranka nam je otkrila šta se sve promenilo u njenom životu od kada je postala učesnica u muzičkom takmičenju „Nikad nije kasno“.

BRANKA KOLAROV 41 GOD. NOVI SAD 15

Mnogo toga se promenilo, što se tiče posla i dalje je odlično. Bio je dobro i pre svega ovoga, imam zaista sjajnu ekipu. Ovim putem ih sve pozdravljam i mi smo zaista dosta angažovani. Što se tiče mene, zaista nisam neko koga može da poljulja sve ovo, samo može da mi da vetar u leđa, nešto sam već pripremila da snimam, imam neke planove, ali ostaću ono što jesam – istakla je Branka, pa za Grand otkrila da li očekuje pobedu u takmičenju:

Prvi put sam rekla da ne doživljavam ovo kao takmičenje, svakako imam ambiciju da odem u finale i da se nešto desi, ali ako ovde i stanem , Bože moj!

Ceo intervju poslušajte i pogledajte u videu ispdo:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk