Boris Kraguljac pokrenuo lavinu emocija, Žika oduševljen vanserijskim nastupom: „Ovde se dešava ljubav!“

DSC02797

Zakleti roker Boris Kraguljac (45) nastupio je treći u večerašnjem šouu „Nikad nije kasno“ pokrenuvši lavinu emocija u čitvom studiju, kako među piublikom tako i kod orkestra a i članova žirija.

Takmičar je pre izvođenja pesme insistirao da pozdravi sve prijatelje i Lion, kraj u Beogradu gde živi nakon što je pre nekoliko decenija došao iz Sarajeva.

Članica žirija Nataša Mihajlović iz grupe Frajle se odmah poistovetila sa takmičarem.

-U najavi ste rekli neke rečenice koje bih i sama rekla. Muzika je moj život. S obzirom da imate dosta iskutva na sceni da li pripremate i nešto svoje? – pitala je Nataša takmičara.

IMG 9483

Boris je potvrdio da ima projekat u planu a Nataša mu je poručila da završi što pre jer su potrebni novi autori i poželela mu dobar nastup.

Boris je ovog puta bio izuzetno emotivan pa se opredelio da u takmičarskom delu izvede Džibonijevu pesmu „Libar“, osvojivši svojom interpretacijom sve u studiju, koji su zapevali sa njim u glas.

Domaćin emisije Saša Jakšić Žika je uzeo reč pre žirija.

-Više puta sam rekao da se na ovoj sceni dešava ljubav i nekada su ti momenti zaista izuzetni kad muzika prelazi u umetnost. Ovo je bilo to, bravo momci i devojke, Borise bravo, zaista ste pokazali da ste van svih serija. Takva emocija, takav doživljaj, ovo je bilo svetski – rekao je Žika.

Drugi član žirija, pevač Željko Samardžić shvatio je da između njega i Borisa ima više sličnosti.

-I ja sam pre 30 godina došao u Beograd i radio razne poslove da bih preživeo sa svojom familijom. Moj život je muzika, i dajem i dušu i srce. A najviše mi se dopalo kod Borisa što vidim da ima 3 ćerke. E i tu smo slični – rekao je Željko takmičaru i poželeo mu najiskrenije da mu se ostvare svi njegovi snovi.

DSC02818

Nataši se dopao rokerski način izvođenja ovog hita.

-Uneli ste rok zvuk u ovu pesmu, kroz šapat ste neke reči izgovorili i izuzetno ste ovo doneli moćno – rekla je Nataša takmičaru i zahvalila se na doživljaju ounom emocija.

Predsednik žirija Saša Milošević Mare pohvalio je Borisovu originalnost.

-Izveo si ovu sjajnu pesmu na sopstveni način i to je zvučalo savršeno. Naravno i bend „Nikad nije kasno“ je pokazao da je najbolji na svetu i ovo je bio performans koji će ostati dugo zapamćen – poručio je Mare takmičaru i dodao:

-Samo moraš da ispuniš obećanje koje si dao Nataši da snimiš autorski album! – rekao je Mare, a Nataša se složila dodavši da je Boris zreo za autorski projekat.

-Sad ti je trenutak. Svi te gledaju, i žene te vole sigurno – rekla je Nataša.

IMG 9447

Pevač Jole Čagalj, inače Džibonijev prijatelj koji je bio gost takođe je pohvalio Borisov nastup, istakavši da i on ima 3 ćerke u čemu je sličan sa takmičarem, mada ima još i sina.

-Doneo si nam i Žeru i Tifu u ovoj pesmi, čekamo tvoj rad – rekao je Jole.

U revijalnom delu takmičar je izveo pesmu „U ljubav vjere nemam“, duet koji su pevali Džiboni i Oliver Dragojević. Borisu je na sceni pomogao finalista jedne od prethodnih sezona „Zvezde Granda“ Ognjen Zdravkovski.

-Ovde mora da se peva srcem i dušom. Emocije, ljubav ovde foliranja nema – rekao je Žika najavljujući duet koji je kupio sve u studiju, a verujemo i gledaoce na malim ekranima.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić