Login/Registracija

Borio se za POBEDU u takmičenju, a niko ne zna da je TATA MATA (VIDEO)

Ljubiša Osmanović se u sedmoj sezoni takmičenja veterana zahvaljujući svom glasu i iskustvu plasirao u sam vrh, tačnije finale, zajedno sa još njih jedanaest.


Iako je želeo da milioni čuju njegov raskošni talenat, Ljubiša je jedan od retkih koji se ne mogu žaliti na količinu posla jer ga ima na pretek, te pevač više puta nedeljno ima zakazane nastupe u zemlji i regionu.

Baš zbog velike količine “tezgi“ Osmanović je pevao i sarađivao sa mnogim Grandovim pevačima i zvezdama “Granda“ koji su pratili njegovo učešće u pomenutom šou programu.

Ali uprkos svemu tome, za nekoliko decenija bavljenja ovim poslom on nije izbacivao svoje pesme, sve do pre dva meseca što niko nije znao!


U jeku takmičenja i borbe za što bolji plasman Paraćinac je izbacio ni manje ni više nego autorsku pesmu pod nazivom “Tata mata“.

Ova numera osvanula je na jednom Jutjub kanalu gde se može videti da za nju muziku, tekst i aranžman potpisuje isključivo Ljubiša, dok su u produkciju prste umešale i njegove kolege.

Pesma brzog ritma koji osvaja već na prvo slušanje broji mnogo pozitivnih komentara i pohvala na račun pevača, a kako je naglašeno da je upitanju samo audio verzija svi se pitaju da li će uskoro osvanuti i spot.

Poslušajte!
Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac