BOLJI I OD ORIGINALA Takmičari udahnuli novi smisao emisiji i pokazali da uz porodicu mogu sve (VIDEO)

U novoj epizodi drugog kruga „Nikad nije kasno“ takmičarima je pripala čast da ih ocenjuju najbolji muzički umetnici na prostoru bivše Jugoslavije Hari Mata Hari i Tonči Huljić koji su bili fascinirani nastupima i biografijama. Oni su pružili bezuslovnu podršku i motivisali frizera da postane pevač OVDE, a nisu krili oduševljenje ni jednim od najstarijih učesnika iz Mostara za koga kažu da je najbolji OVDE. 

2fbf44a61f5a3986924da3e51a8d284dcc64d764Veče je otvorio Hari Mata Hari koji je izveo miks svojih najvećih hitova, dok je Žika Jakšić izveo jednu gospođu iz publike, odnosno svog odeljenja, sa kojom je plesao. Nasmejao je sve kad je pozdravio ne samo svoje bivše žene, već i tašte. Tonči Huljić nije mogao da veruje i pitao se „Ko još pozdravlja ženu kad je na bini“.

a441f1eb27408ebbf0543277152a1371e276fb20

Svakom takmičaru dodatni vetar u leđa pružili su članovi porodice i prijatelji, a mnogi su emocije i zajednički podelili na velikoj sceni. Jedan takmičar koji dugo godina živi u Kanadi priznao je da ga je nostalgija naterala da propeva po stare dane, a onda je u ovoj epizodi odlučio da formira i svoj bend OVDE. 

SVAKA ČAST U jakoj konkurenciji njih trojica su dominirali, a evo za koga možete glasati (FOTO)

Pogledajte celu emisiju „Nikad nije kasno“: 


Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A. Bakić