Bojana Barjaktarević zakucala novom pesmom, publika ne može da izbaci melodiju iz glave: „Kraljica muzike“ VIDEO

bojana barjakatervić nova pesma

Nekadašnja pobednica šoua „Nikad nije kasno“, Bojana Barjaktarević odlučila je da obraduje publiku novom pesmom koju je javnost željno iščekivala.

Iako podjednako dobro peva i balade i brze pesme, ovog puta odlučila je da uveseli publiku ritmičnom numerom koja osvaja na prve taktove.

Singl pod nazivom „Unikati“ pravi je narodnjak sa prizvukom orijenta, a uz pevačicin autentičan triler nema sumnje da je u pitanju još jedan hit koji će se slušati.

bojana barjak

Zanimljivo je da je upravo Bojana zajedno sa Zoranom Beočaninom pravila muziku. tekst potpisuje Miomira Dragićević, a aranžman Peđa Raimović.

„Živela kraljica muzike“, „Kida“; „Bravo carice“ samo su neko od komentara, a celu pesmu možete poslušati u videu ispod:

Podsetimo, Bojana je nedavno u izjavi za Grand orktila da se razvela od supruga, ali je kazala da su u odličnim odnosima i nakon rastanka.

-Istina je da sam se razvela. Razišla sam se sa suprugom još pre nekoliko godina, ali mi smo super. Ne daj bože da mu nešto fali, prva bih ga nosila na leđima. U odličnim smo odnosima. On ima svoj privatni život u koji se ja ne mešam, hvala Bogu. Nek je živ i zdrav želim mu svu sreću. Svi međusobno odlično funkcionišemo- rekla je Bojana za Grand i otkrila kako je došlo do razvoda braka:

Nije tu niko nikoga ostavio, to je bilo sporazumno. Mi smo sada veći prijatelji nego dok smo bili u braku.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić