Login/Registracija

„Bio sam usamljen, više nisam“, priznao polufinalista, pa RAZVALIO Šabanov hit

Život je tamo gde je sreća, rekao je polufinalista šoua „Nikad nije kasno“ Zoran Mičić koji je rođen u Nišu, odrastao u Doljevcu, a danas živi u Kuršumliji. Kaže da mu se život u poslednje vreme promenio iz korena, a u razgovoru sa Žikom Jakšićem otkrio je da se konačno zaljubio.

– Više nisam sam. Bio sam usamljen, ali više nisam. Pojavila se jedna divna gospođa i dama koja je zaslužna za mnoge  lepestvari koje se dešavaju u mom životu- priznao je takmičar, a Žika je konstatovao da je sad pun samopouzdanja, što nije bio slučaj kada se prvi put pojavio u takmičenju. 

04b59ae28be2c44f2f8a83303524f6374f2ee533

– Večeras po prvi put nema treme. Tako se namestilo, sve su se kockice sklopile, tako da je večeras ovde sa mnom moj sin Boris koji živi i radi u Sloveniji – rekao je Mičić.

U polufinalu Zoran se predstavio pesmom „Dođi da ostarimo zajedno“ Šabana Šaulića, a žiri nije štedeo reči hvale za ovo izvođenje. 

Mirza je prokomentarisao da Zoran ima jak volumen, glaščinu i da se vidi da je ljubav učinila svoje i dala mu snagu da iz kruga u krug bude sve bolji i veseliji. 

– Vidim da si se opustio,a pevaš…Svaka ti čast – rekao je Mirza, a složila se i Neda koja je dodala da je ova Šabanova numera posebna. 

– Pored divljanja ova pesma izaziva i strahopoštovanje. Ukupan utisak mi je jako dobar zato što ne imitiraš pevače, već pevaš po svom. I svaki put se čuje ta tvoja južnjačka duša – prokomentarisao je Mare. 

015bfad9d42f51cac4dea314e518609c8822623b

Foto: D. Milošević,
Autor: I. Ankić