Login/Registracija

„BILO ME JE SRAMOTA“ Takmičarka zbog PEHA nije smela da izađe pred Nedu i Šerifa (VIDEO)

Vesni Damnjanović pred početak takmičenja desio se peh zbog kojeg je razmišljala da odustane od nastupa. Vesna je imala problem sa alergijom, ali i grlom zbog čega nije zvučala onako kako smo inače od nje navikli, međutim ni to je nije omelo da da sve od sebe i ponovo oduševi žiri i dobije sve pohvale.


– Prvi put da stvarno nisam imala tremu zbog snimanja, ali zbog pevanja sam imala opterećenje kako ću da zvučim, tolike su veličine u žiriju da je mene bilo sramota, kad sam čula da će biti Neda Ukraden i Šerif Konjević rasplakala sam se, ja sam htela da odustanem, ali mama me je ubedila da nastavim i dam 100 posto od sebe bez obzira što mi grlo nije radilo ni 30 posto kako treba da radi – rekla je Vesna.

Vesna je i pored velikog talenta tek pre par godina počela da peva i to na nagovor njene mame.

– Ja možda ne bih ni počela da se bavim ovim poslom da nije bilo moje mame i ne samo u pevanju, mama mi je podrška u svemu u životu. Evo i sad na sceni smo se rasplakale, to je neki poseban odnos majke i ćerke – ističe Vesna.


Pored lepih stvari koje su joj se desile u takmičenju i na privatnom planu su joj se desile jako lepe stvari, pa je pronašla novu ljubav.

– On dečko nije ni zanao da sam ja u ovoj emisiji i desilo se tako po njegovoj priči, a ja se stvarno ne sećam, mi smo se upoznati na nekom veselju gde sam ja pevala i gde smo mi navodno pričali i zajedno se vratili sa tog veselja, nas troje, on, drugar njegov i ja, taksijem smo se vratili za Pančevo.. I on meni priča da smo mi razmenili telefone i mi smo se čuli posle tri godine i onda ajde da popijemo kafu i to je tako krenulo. Vrlo spontano, izraslo je u neku priču – priseća se ona.

Ističe da joj je nadraže što je u takmičenji stekla mnogo prijatelja sa kojima će i nakon takmičenja nastaviti druženje.

– Baš današnja grupa je fenomenalna, ima dobrih pevača, ali su svi divni ljudi. Nadina je jedno divno stvorenje i sa njom se smejem ceo dan, Čenga, Dragana. Možda sa ovim ljudima koji se bave ovim poslom organizujemo i neko veselje, sigurno ćemo nastaviti da se družimo – tvrdi Vesna.

Ceo intervju sa Vesnom Damnjanović pogledajte u videu ispod teksta!

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić