Login/Registracija

BIĆE OVO VEČE ZA PAMĆENJE: Takmičarka sprema SPEKTAKL, scenu će deliti sa NJIM

Kada je prvi put stala na Grandovu scenu pre šest godina snovi Zorice Akerman postali su stvarnost, a sada nastavlja da živi svoje muzičke snove. Kako je za portal Grand Online otkrila na veliku radost zapevaće pred svojim sugrađanima u Novom Bečeju i oživeti melos starogradske muzike.

– Ovo je nstavak jednog lepog i kvalitetnog puta koji je započeo 2016. godine, učešćem u najlepšem muzičkom projektu „Nikad nije kasno“. Dobila sam priliku da svoje sugrađane obradujem najlepšim notama starogradske muzike, a pošto već deset godina živim u ovoj varoši dobila sam poziv da ulepšam „Veče u avliji“ koje se ovde održava svakog leta- otkrila je Zorica.

Ono što je posebno čini srećnom je neizostavna podrška supruga sa kojim će ovoga puta deliti scenu, a sjajan tandem obećava veče za pamćenje.

– Osećaj je divan, treme nema jer ću pevati pred mojima, pred ljudima koje svakodnevno srećem i koji su željni ove muzike. Ovo će biti posebno veče jer će moja muzička pratnja na gitari biti moj suprug Boris i dragi prijatelj Đorđe Mitrović- istakla je pevačica za Grand Online.

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović