Login/Registracija

BIĆE OVO NOĆ ZA PAMĆENJE: Žika se latio mikrofona, pa usledio ŠOU (VIDEO)

Nestrpljivo smo čekali nedelju i sjajnu zabavu u vašem omiljenom šouu „Nikad nije kasno“, a verujte da se čekanje isplatilo! Vodimo vas u zanimljiva dešavanja iza kulisa koje su usnimile uvek spremne kamere naših fotografa.

Stolice žirija krasiće dve sjajne pevačice- Andreana Čekić i Danica Krstić, koje su sa širikom osmesima i vidno raspoložene stigle u studio. 

Muškarcima definitivno večeras neće biti lako, budući da brojčano prednjače dame.

Prelepa Dragana Katić kao i uvek potrudila se oko stajlinga, te svojom šljokičavom haljinom zasenila sve prisutne i ubrzo prionula na završne pripreme pred samo snimanje. 

U tome su joj se ubrzo pridružili Žika Jakšić i Saša Milošević Mare, a da sve ide lakše omogućio je Aca Sofronijević koji je zvukovima svoje čuvene harmonike već u samom startu naterao sve da zaigraju.

Iako bez Sofre ništa ne može da prođe, moramo priznati da je pravi šou počeo kada se Žika latio mikrofona. Sudeći po osmesima i đuskanju, žiri nije ostao imun na njegovo pevanje.

Ovo je samo početak večerašnjeg veselja, a vi budite spremni za 21 čas i kanal Prve televizije- jer se ovo ne propušta, a do tad zavirite u delić onoga što vas čeka.

……

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović