Login/Registracija

AU! Dok im žene šopinguju, evo šta rade POBEDNICI „Nikad nije kasno“

Osim sjajnih vokala i neverovatne energije kojom plene na sceni pobednici sedme sezone „Nikad nije kasno“ Dubravko Biondić Duba i Amer Čengić Čenga bili su tokom čitave sezone zaduženi za dobar provod i van kamera pa ne čudi što gde god da se pojave smeh i šala su zagarantovani.

– Čenga, ja i naše supruge smo zajedno, baš na dan finala, bili ceo dan u hotelu i tu je bilo svega, smejali smo se, družili, zezali. Posle smo išli po Beogradu i šetali, ali nas dvojica smo gledali svoje, dok su žene šopingovale- otkrio nam je Duba.


Da su veliki zavodnici i miljenici ženskog dela publike uverili smo se još tokom takmičenja, međutim izgleda da im je pobeda donela još veću popularnost u kojoj nesumnjivo uživaju te nam je Biondić otkrio kako izgleda jedan njihov dan u gradu.

– Žene u šopingu, a mi se za to vreme slikamo sa našim obožavateljkama. Bilo je mnogo ljudi koji su nas prepoznali, ali ja mislim da je to zbog Čenge jer on ima prepoznatljiv stil (smeh)- ispričao je za Grand Online te dodao da će se njihovo druženje sigurno nastaviti.


– Sinoć me je Čenga baš zvao da izađemo u grad, ali nisam mogao, jer je porodica prvi put krenula za Nemačku bez mene pa sam malo bio u stresu. Svakako biće vremena za žurke i slavlje- istakao je Biondić.

Podsetimo se i šta su radili na sam dan finala iza scene:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović