Mirza Selimović sreo komšiju u „Nikad nije kasno“, Arman Morankić krenuo njegovim stopama: „Nisam skroman, voleo bih da pobedim“

armin morankic nikad nije kasno

Arman Morankić (45) iz Brčkog iznenadio je komšiju Mirzu Selimovića iz Srebrenika, kada se pojavio na sceni šoua „Nikad nije kasno“.

Simpatični takmičar istakao je sa ponosom da dolazi iz mesta u Bosni i Hercegovini u kojem ga je publika već prihvatila, a prisetio se i svojih početaka u rodnom gradu Lepe Brene.

-Moje detinjstvo je bilo super, poneo sam mir i lepotu onog doba, bio sam pionir. Sretan sam što nikom ne zavidim, zadovoljan sam i sa ovim što sam ovde, a bio bih prezadovoljan i da pobedim, nisam toliko skroman – istakao je Arman u prvom pojavljivanju u „Nikad nije kasno“, što je oduševilo sve članove žirija.

Tamara Grujić je otkrila da se po prvi put u životu nalazi u žiriju i da je to veoma nezahvalna uloga, ali svoje oduševljenje Arminom nije mogla da sakrije.

-Zadivljena sam Vašom biografijom, i ja sam pionirka i pamtim to neko bolje vreme. Vidim da ste bili svuda, da ste pevali svuda, je l’ postoji neko najzabavnija ili najzahvalnija publika? – pitala ga je Tamara, a takmičar odgovorio da mu je najbolje u Brčkom.

-Lepo je pobediti odakle si pošao, ta pobeda je najvažnija – istakao je takmičar, a Mirza Selimović dodao da ga poznaje iz komšiluka.

-Svirali smo po istim klubovima, gde su hvalili i mene i tebe– otkrio je Arman, na šta se Mirza nadovezao:

Mi smo komšije, Armana poznajem dugo. On je talentovanan, markantni tip, za kog sam čuo i pre nego što sam počeo profesionalno da se bavim muzikom.

0A0A2475

U takmičenju veterana Arman se predstavio pesmom „21 vek“, a nakon što je fascinirao ceo žiri i publiku u studiju.

-Kod Armana nema zime, samo pametan i dobar izbor pesme i to će sve da grmi. On je energičan, tačan, u ovoj muzici on je svoj na svome, samo se drži svog pravca i idemo do kraja– poručio je Mirza,dok je Tamara dodala da je njegova energija fantastična.

Saša Milošević Mare otkrio je kako izgled može da prevari.

Meni je bilo odlično. Imaš konstituciju strong mena, ali si tako otpevao da si opravdao očekivanja te snage koja vizuelno dolazi od tebe- rekao je predsednik žirija.

IMG 7454
Arman Morankić Nikad nije kasno

U revijalnom delu Arman je zapevao sa Vladanom Milovanovićem, drugom sa kojim je nekada i nastupao. Oni su u duetu otpevali hit „Nekako sa proleća“.

Kako je divno čuti ovu pesmu, u svakoj emisiji kad bi bila, ne bi bila na odmet, a posebno u ovakvom izvođenju. Svaka čast, Armane, svaka čast i za kolegu- zaključila je Dragana Katić na kraju dueta.

Kako je izgledao njihov nastup pogledajte u videu.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

IMG 7427

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić