Anja Mit je zbog ove takmičarke bila NA IVICI SUZA: Njena životna priča je neverovatna

Violeta Kelečević (41) iz Srbobrana kaže da je njena prva ljubav još u detinjstvu bio sport, a nakon toga zavolela je harmoniku, dok je posle maštala o tome da se pojavi na televiziji. Međutim, život ju je odveo na drugu stranu i završila je Građevinski fakultet, a po struci je građevinski inspektor. 

b829a37ac4feb4e1e5af8d6130143993c944687f

Učestvovala je u izboru za Mis sveta 2017. godine koji je bio namenjen ženama u srednjim godinama i pobedila. Za sebe kaže da je porodična žena, ima supruga i troje dece. Voli muziku i pisanje.

– Ja kada sam čitala vašu biografiju, videla sam nešto što mi je odmah zapalo za oko to je da ste vi sanjali da ste treći put zatrudneli i zaista ste nakon par meseci zatrudneli. O čemu se tu radi? – pitala je Anja.

– To mi je bolna tačka, imala sam pre dve godine ozbiljnu bolest, imala sam dve teške operacije i ja sam nakon mesec dana zatrudnela. Neznajući da sam trudna već, ustala sam sva u suzama jer je toliko upečatljiv san bio, sanjala sam sina i posle nekoliko dana saznajem da sam trudna – rekla je Violeta.

26d8bf16d23e38c093009c2a6bdc1b715159580b

Ispričala je takmičarka svoju životnu priču pa se predstavila pesmom „Ti si želja mog života“.

– Odlično – rekao je Mare.

– Izbor pesme je savršen i stvarno vam leži, svaka čast – rekao je Gile.

– Ja sam bukvalna bila na ivici suza, toliko ste divni i ženstveni, a isto tako i hrabri i smeli – zaključila je Anja.

Foto: Z. K. Munja/E. Srdić/L. Cvetković,
Autor: D. Bukovčić