Login/Registracija

Amer stao ISAKU na CRTU: Napravio šou, pa naterao Mareta da priča ŠATROVAČKI (VIDEO)

Gotovo da ne postoji osoba u regionu koja nije videla Isaka Šabanovića u „Zvezdama Granda“ i čula njegovu maestralnu izvedbu pesme „Stipu gatibo“ od Tife.

Ali delimično zaboravite na to, jer ove nedelje u „Nikad nije kasno“ stiže kamiondžija Amer, takmičar iz Amerike, koji će vas svojom interpretacijom ovog hita razoružati na prvu. Baš kao što je to učinio i žiriju koji ove nedelje čine Saša Milošević Mare, Andreana Čekić i Danica Krstić.

Čuveni hit u interpretaiciji 54-godišnjeg rokera ostavio je sve bez teksta, a Andreana nije mogla da sakrije oduševljenje pa je poručila– Ja bih njega slušala i dan i noć!

Stihovi „Mojne meni to“ i neverovatna energija kamiondžije iz Amerike naterali su premijera da počne da priča na šatrovačkom. 

– Stipu lanvo ševi. Tebra i mosa vajpe (prim. aut Pusti volan više. Brate samo pevaj!) – rekao je Mare, što je sve nasmejalo do suza. 


Ali pored sjajnog Omera, tu su i drugi veterani koji su došli na veliku scenu kako bi dosanjali svoje snove. I to iz različitih gradova i država. Od Bosne, Srbije, preko Crne Gore, pa sve do Amerike i ove nedelje slaviće se ljubav i ostvarenje davnosanjanih snova talentiovanih pevača koji u mladosti nisu uspeli da postanu zvezde. 

Neki od njih će držati sve konce u rukama, a neki će neodoljivo podsećati na već velike zvezde.

Uostalom, pogledajte promo i prosudite sami kakva zabava vas očekuje ove nedelje od 21 čas. 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić