Login/Registracija

Amar Gile pokidao Tomin hit, fanovi saglasani: „MAJSTOR“ (VIDEO)

Kada se Amar Gile davne 2013. godine pojavio na sceni „Zvezda Granda“ odmah je bilo jasno da je pred njih blistava pevačka karijera. Sa neverovatnim vokalom ovaj momak iz malog grada u Bosni i Hercegovini osvojio je publiku širom regiona, a danas je njegov glas tražen i preko granice našeg Balkana.

Iako smo navikli da maestralno izvodi pesme Saše Matića, Šabana Šaulića, Peđe Medenica, kao i novije hitove, sve nas je iznenadio u ovonedeljnoj emisiji „Nikad nije kasno“ kada je na neverovatan način doneo hit „O, Ciganko moja“ legendarnog Tome Zdravkovića, a zatim i svoj „Prekasno“.

–  Sjajno si zvučao, kao i uvek, a večeras sa posebnom emocijom, ne znam da li ti je inspirisao orkestar Aleksandra Sofronijevića ili Anja Mit – konstatovala je Dragana Katić, dok je Žika Jakšić dodao: “ Ili ja na primer“.

„Majstor“, „Divan je“, „Car“, „Hvala što ste da doveli u emisiju“, i dalje se nižu komentari ispod Giletovog maestralnog nastupa u „Nikad nije kasno“ koji je oduševio milionski auditorijum, a koji možete da pogledate u videu. 

……

Foto: L. Cvetković,
Autor: I. Ankić