Login/Registracija

AH, ŠTO ĆEMO LJUBAV KRITI kad pevaju VANSERIJSKI TALENTI (VIDEO)

Znamo da smo vam nedostajali, zato smo rešili da vas već danas obradujemo delićem nove epizode „Nikad nije kasno“ koja nas očekuje ove nedelje u 21 čas na Prvoj televiziji, Kanalu 5 i TV Nova BH. 


Naš omiljeni voditeljski tandem Žika Jakšić i Dragana Katić ponovo će nam zagrejati srca, dok će se u žiriju pored predsednika Saše Miloševića Mareta, po prvi put naći Nevena Božović i Dejan Matić.


Da nas u novoj epizodi očekuju vanserijski talenti i neverovatna zabava dokazuju i Dejanove reči upućene jednom takmičaru: „Dođoh, otpevah, prođoh“, a ni Nevena neće kriti oduševljenje grandioznim veteranima, te će sve vreme pevati sa njima.

„Ah, što ćemo ljubav i emocije kriti“, poručila je nekadašnja evrovizijska predstavnica koja na snimanju nije mogla da ostane imuna na životne priče i talenat nesuđenih zvezda. 


A gde su veterani, tu su i zanimljive priče i anegdote. Međutim, jedna će posebno biti zanimljva Matiću, te će ući u „raspravu“ sa takmičarkom o zavođenju i o tome ko je u pravu. O čemu se radi, pogledajte u promo videu.

Podsećamo, ova epizoda snimljena je pre uvođenja vanrednog stanja u zemlji, a narednih nedalja očekuje nas snimanje novih epizoda. 
Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I. Ankić