Login/Registracija

Aco Pejović mu pomogao da se vrati na scenu, sad NE ODUSTAJE (VIDEO)

Mnogo je pevača koji nisu uspeli da na najbolji način iskoriste svoj talenat i predstave se publici. Jedan od njih je i Prijepoljac Milovan Dučić Mika koji se pre četiri godine prijavio za šou „Nikad nije kasno“ kako bi nadoknadio propuštenu priliku iz mladosti. 


Ali malo ko zna da je to učinio na nagovor prijatelja iz Prijepolja i školskog druga Ace Pejovića koji mu je i pomogao i motivisao ga da uđe u takmičenje veterana, što se kasnije ispostavilo kao pun pogodak. 

Mika je za kratko vreme svojim talentom osvojio publiku, a nakon pojavljivanja u emisiji Žike Jakšića rešio je da više ne odustaje od dobrog rokenrola. 


– Samom emisijom su svi oduševljeni, jer je to najbolja emisija koja se pojavila kod nas. I ja sam sam oduševljen što sam imao priliku da se pojavim na televiziji i pokažem svoj pevački talenat, a inače pevam rokenrol koji nije baš toliko isplativ. Mislim da su rokeri generalno malo lenji i krivi su što su se sami povukli, a ima stvarno dobrih muzičara – rekao je Mika u emisiji „Grand parada“ i istakao da ga je pojavljivanje u takmičenju motivisalo da nastavi da se bavi muzikom i da stvara, pa je tako predstavio i novu pesmu koja nosi naziv „Sutra putujem“.

Foto: Z.K.Munja/Printscreen,
Autor: I. Ankić