Login/Registracija

94-godišnja pevačica održala LEKCIJU mlađima od sebe, pa zagrljena zapevala sa Žikom (VIDEO)

Pojavljivanje super bake Dobrile Ivanovske Čabrić u žiriju šou programa u kom je i sama bila učesnik, obradovalo je ljubitelje ovog šou programa, ali i Žiku, Mareta i Draganu koji nisu mogli da sakrije radost zbog dolaska najstarije učesnice, pobednice i jedne od najoptimističnijih žena na ovim prostorima. 

– Ljubavi moja – povikao je Žika dok je Dobrila na sceni pevala numeru „Ti bi hteo pesmom da ti kažem“, a zatim joj se pridružio na bini i zapevao sa njom, što je sve u studiju raznežilo. 


– Večna ljubav do smrti. Ja sam danas najsretnija žena na svetu –  poručila je Dobrila, aludirajući na ljubav  i podršku koju joj Žika pokazuje od njenog pojavljivanja u takmičenju do danas. 

Jakšić je objasnio da je zbog nje napravio presedan u „Nikad nije kasno“ i pozvao je da bude član žirija, iako je bila učesnica i pobednica takmičenja.

Koliko je njen život inspirativan za mnoge, a ona optimistična i vedra svedoči i Žikina priča da se i dalje u stalnom kontaktu. 

– Ne baš često, ali kad treba – našalila se Dobrila, a on dodao da se čuju sasvim dovoljno da ljubav opstaje i traje. 


On je objasnio kako je došlo do toga da super baka bude u žiriju najglednijeg šoua, ali i kako ju je svojim rečima motivisao da se što pre oporavi od nezgode koju je nedavno doživela. 

Kako je izgledalo kad super baka u 94-oj godini pusti glas i razgali sve u studiju, pogledajte u videu. 

……

BONUS VIDEO

Foto: Z.K.Munja/L.Cvetković,
Autor: I. Ankić