Susret zlata vredan! Arif Galijašević otkrio kakav je Dragan Stojković Bosanac mimo kamera

51eec5d1a366f7503b8b563662f454f65e13fdcd

Nekadašnji finalistita šou programa „Nikad nije kasno“, Arif Galijašević Bauk konačno je ostvario svoj san, a to je da pored svog idola Mitra Mirića konačno upozna i najkompentnijeg i najstrožijeg člana žirija „Zvezda Granda“ Dragana Stojkovića Bosanca.

Susret ova dva velika umetnika dogodio se u Velikoj Kladuši na jubilarnom 20. izdanju „Krajiškog teferiča“, a za Grand Arif je istakao da mu je čast što je bar na kratko bio u društvu proslavljenog kompozitora i harmonikaša.

Bosanac je prva liga, čovek na mestu. Oduševljen sam energijom koju emituje, a odajem naklon i poštovanje za sve što je uradio u muzici – rekao je Arif i dodao da Boske na televiziji deluje nepristupačno i vrlo često strogo, a da je privatno pozitivan i nasmejan čovek.

IMG 20bb57b9532add65cbbc6abde5e450cc V

-Imao sam priliku ga sinoć slušam uživo na koncertu, zaista je majstor svog posla. Jednostavno čovek zna znanje, on je najbolji promoter Bosne i Hercegovine, odakle je i sam rodom – istakao je Galijašević, dodajući da su Nihad Alibegović i on sinoć priredili pravi muzički užitak za više od deset hiljada ljudi.

-Kad Bosanac zasvira jednostavno nema ravnodušnih. Publika je bukvalno bila na nogama već sa prvim taktovima harmonike – rekao je Arif.

arif galijasevic

Podsetimo, Arif se proslavio učešćem u šouu „Nikad nije kasno“, kada je osim talentom, ceo region dirnuo svojom potresnom životnom pričom i priznanjem da je pre sedam godina izgubio sina.

Nakon porodične tragedije, Galijašević je zanemario pevanje i posvetio se porodičnom životu sve do samog prijavljivanja za takmičenje pevača veterana, u kom je ponovo uzeo mikrofon u ruke.

Nakon takmičenja, Arif je otkrio da je svojim učešćem u šouu veterana ponovo svojoj porodici vratio osmeh na lice i da danas zahvaljujući muzici živi drugi život.

BONUS VIDEO: Miloš Bojanić sam popravlja svoj brod u Crnoj Gori

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić