SNOVI SU POSTALI STVARNOST Pobednik „Nikad nije kasno“ objavio prvenac: „Razvalio si“

Vrlo brzo nakon što je stao na Grandovu scenu Dubravko Biondić, poznatiji kao Duba, svojim glasom osvojio je srca mnogih, kao nagrada za nejgov talenat došla je pobeda u spektakularnom finalu.

Kako pobeda ne bi bila samo trenutni uspeh, Duba se posvetio karijeri i konačno publiku obradovao novom numerom pod nazivom „Od ponoći do jutra“.

0A0A4875 1

Kada su u pitanju tekst, muzika i aranžman poverenje je potpuno očekivano poklonio Saši Miloševiću Maretu, a na njemu je bio da svojim vokalom i šarmom da pečat te je ovaj dvojac napravio pun pogodak, ako je sudeći po prvim reakcijama publike.

0A0A4576

„Bravo, snovi postaju stvarnost“, „Svako u životu dobije ono što zaslužuje..“, „Odličan pevač, a kad vidim ko je napravio poesmu, sve je jasno. Bravo momci“, „Razvalio si, mada nismo ni sumnjali“, „Imamo zvezdu“, samo su neke od reakcija oduševljenih slušalaca.

0A0A4576 1

Poput pravog profesionalca Biondić je snimio spot čiji će vas kadrovi oduševiti, a ukoliko do sada niste poskušali pesmu učinite to odmah klikom na video ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović