Login/Registracija

Slavlje može da počne! UDALA SE ZVEZDA GRANDA i zablistala u venčanici KAO IZ BAJKE

Nekadašnja finalistkinja takmičenja “Zvezde Granda“ Marija Gruevska danas se zaklela na večnu ljubav i izgovorila sudbonosno “da“ svom dugogodišnjem momku Siniši.

Lepa makedonka zablistala je u jednoj od venačanica koje će poneti a koja izgleda baš poput onih iz bajke– velika krinolina, korset od kristala, diskretan veo i lepo usklađeni šminka i frizura, dok su na nogama zasijale šljokičave sandale. Njen izabranik Siniša takođe se potrudio za svoj najsrećniji dan, te se pojavio u svetlo plavom odelu koje mu je pristajalo savršeno.

Kao što je već rekla za naš portal, ovo slavlje organizovano je u blizini jednog bitoljskog manastira, a trajaće tri dana i okupiti preko 600 zvanica.


Na ovoj gala svadbi očekuje se i veliki broj Marijinih kolega iz Makedonije, ali i takmičenja “Zvezde Granda“ iz koga su proistekla velika prijateljstva nakon meseci druženja i borbe.

Kada je reč o muzici, goste će zabavljati Molika junior bend, koji su sa Marijom privatno veliki prijatelji, a mlada se nada da će se i po neko od kolega latiti mikrofona.

– Sve u svemu, nećemo ograničavati ljude na ova tri dana. Ko izdrži duže neka ostane slobodno, ja ću se potruditi da to ispratim- rekla je uvek pozitivna Marija.

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac