ONA JE REKORDERKA PROPALIH BRAKOVA: „Udavala sam se čak 12 puta“

Zbog prirode posla, čestog odsustvovanja od kuće, života pod neprestanom lupom javnosti, pojedine estradne ličnosti su doživljavale bračne brodolome.

Maja Odžaklijevska, Zorica Brunclik i Nataša Bekvalac samo su neke od pevačica koje su dokazale da mogu da prevaziđu krah jedne ljubavi, kao i da mogu da zasnuju porodično gnezdo sa drugim muškarcem.

Maja Odzaklijevska 1

Ubedljiva rekorderka na našoj estradnoj sceni po broju propalih brakova jeste pevačica Maja Odžaklijevska, koja se može pohvaliti da je navodno ostavila čak dvanaest muževa.

– Imala sam dvanaest takozvanih brakova. Kako dođe onaj momenat da krene zvocanje ili ponašanje koje mi se ne dopada, ja trpam sve stvari u kese za đubre i kažem: „Stvari su ti ispred.” Ćao, do viđenja i novi brak. Moja majka je govorila: „Jedan se otegao, drugi se protegao”- svojevremeno je izjavila pevačica za srpske medije.

8eb21c1729080fed06d1698e1fab30f9044fff04

Među pevačicama koje nisu odustajale od bračne sreće je i Zlata Petrović, koja se prvi put udala sa svega četrnaest godina. Posle dve godine pobegla je od muža da bi se kasnije venčala sa izvesnim harmonikašem po imenu Aleksandar. Brak je propao jer je Zlata želela da se posveti karijeri, a kada je kročila krupnim koracima na estradnu scenu, njeno srce je osvojio kolega Hasan Dudić, sa kojim iz braka ima sina Mikija, dok iz braka sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom, od koga se takođe razvela, ima sina Jovana.

14a87746afbcf5dbd13746b91b6668ed0473f3c3

Za razliku od hitova koje je otpevala, Lepa Lukić se i pored četiri braka ne može pohvaliti srećom u ljubavi. Pevačica je navodno sa prvim suprugom Tomom prošla kroz pakao zbog preterane ljubomore, koja je kulminirala i pretnjama. Potom je bila u kratkotrajnom braku sa Veljkom Dokićem, a zatim sa menadžerom Vladom Perovićem, koga je ostavila nakon što ga je zatekla u krevetu s ljubavnicom. No, Lepa je pravu sreću našla pored Milana Milanovića, sa kojim je bila u braku gotovo dve decenije, tačnije do pre tri godine, kada je Milan preminuo u Kanadi, gde je i sahranjen.

b5aad1a131a425b7bd7f07785e522bebe29388fe

Za pevačicu Zoricu Brunclik važi izreka treća – sreća, jer je upravo iz trećeg pokušaja uspela da pronađe ljubav svog života. Pre Kemiša, Zorica je bila kratko u braku sa harmonikašem Zoranom Tutićem. Drugu šansu u bračnom životu pevačica je dala harmonikašu Ljubi Kešelju, ali tek je njen treći brak, sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, dokaz da prava ljubav uvek pronalazi svoj put. Zorica i Kemiš uživaju dugi niz godina u velikoj ljubavi, a kada se skupe svi sa šestoro dece iz aktuelnog i
prethodnih brakova, često zbog brojnosti nazivaju sebe srpskim Kardašijanima.

ca741adc15cfe3f2d0cc21e0e59712a532bc957a

Prva velika ljubav koju je pop-pevačica Nataša Bekvalac krunisala brakom bila je veza sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem. Brak je krenuo naopako nakon Dačine saobraćajne nesreće,
a novu ljubav pevačica je pronašla sa Ljubom Jovanovićem, ali ni to nije potrajalo. Poslednji Natašin brak, sa Lukom Lazukićem, neslavno se završio, i to nasiljem koje je pevačica pretrpela od supruga.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B. Stuparušić