Login/Registracija

IVANA SELAKOV PRIZNALA: “Jedan Cecin poziv mi je promenio život“

Pevačica Ivana Selakov je godinama pevala prateće vokale mnogim pevačima, pa se nedavno prisetila kako joj je jedan poziv promenio život.

Naime, ona se setila svojih početaka, pa je spomenula susret sa Cecom Ražnatović koji nikada neće moći da zaboravi. 


– Iako smo bile samo saradnice, Ceca je odigrala ključnu ulogu u mojoj karijeri. Ona je najveća zvezda, a opet i žena iz naroda koja hoće svima da pomogne. Pesme za prvi album sam skupila pomoću štapa i kanapa, ali je najveća stavka bila objaviti album. Skupila sam hrabrost da je pitam za savet, da mi kaže da li sam joj više za „Siti rekords“ ili za „Grand“? Pitala me je: „Je l’ si ti to dogovorila?“ Odgovorila sam da nisam, a ona meni: „Čekaj, bre, sada ću ja da vidim, zovem te za pet minuta.“ I stvarno me je pozvala i rekla: „Zvala sam Sašu Popovića. U ponedeljak imaš sastanak, ponesi pesme.“ Nisam mogla da verujem – istakla je Selakov.

Nakon sastanka sa Sašom Popovićem i objavljivanja novih pesama Ivana i Ceca su nastavile poslovnu saradnju koja traje do danas. 


– Ceca i ja se u to vreme nismo družile, bila sam njen prateći vokal. Ona je oduvek bila drugačija od ostalih, opuštena je, normalna… Od nje sam mnogo toga naučila u poslu. Gledala sam je kako se ponaša na bini, sa publikom, slušala šta priča u intervjuimakaže Ivana.

Nije ona jedina mlada pevačica kojoj je Ceca pomogla. Mnogi su govorili da bez Cecine pomoći ne bi bili tu gde su danas. A Ražnatovička je pokazala kako ona to radi u takmičenju „Zvezde Granda“ gde je ove sezone imala dva takmičara u finalu koji su za nju imali samo reči hvale. 

BONUS VIDEO: 

Foto: Z.K. Munja,
Autor: A. Milinković