,,Imamo dan više života!“, Mijo Babalj iskreno o neispunjenim željama! (VIDEO)

Takmičar emisije ,,Nikad nije kasno“ Mijo Babalj, u nedelju 29.12. prošao je u treći krug takmičenja, a svojim nastupom zapalio ceo studio!

Njemu su tokom druge pesme koju je izveo i to ,,Daire“ grupe Smak podršku u vidu pevanja dale Mima i Gaga, članice orkestra Ace Sofronijevića, a nastup ovog tria oduševio je sve prisutne.

Kada smo pitali Mija kako se njemu dopao taj nastup rekao je: ,,Vidim ja vrište one, a znaš kad neko vrišti kažu da ima dijapazon. Ja nisam čuo to od ’81 godine. Ocena 10+ za njih.“

e45942854ca4263ee6283488e74a1deaf97283c9

Miodrag kaže i da ima neispunjenih želja koje su uglavnom vezane za porodicu i decu: ,,Ceo život sam bežao od obaveza, ali želeo bih jednu bebu, stvarno bih  voleo da mi se desi. A kad dođeš u stare godine, shvatiš. Jer deca su nastavak života“.

Saznajemo: Preminuo Mijo Babalj

S obzirom da mu je Žika u prvom krugu obećao da će mu pomoći da dobije nov osmeh, Mijo ne krije oduševljenje što se to i desilo. ,,Dobije čovek samopuzdanje. Kad ti neko nudi što da ne. Kad imaš takvu ponudu znači da te ta osoba ceni.“ rekao je takmičar.

Za kraj, imao je divnu poruku i novogodišnju čestitku za sve gledaoce: ,,Srećna svima 2020. godina, prestupna, imamo dan više života. Nek bude samo zdravlja, jer to ako nemaš džabe sve.“

Ceo intervju sa Mijom pogledajte u videu ispod.

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac