Braća Kazić se sporečkala oko viralnog hita: „Alo bre, pa ovo nema nigde!“

Braća Kazić koji su popularnost stekli učešćem u napopularnijem muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ na scenu se vraćaju u punom sjaju nakon teškog perioda kroz koji je prošla cela porodica nakon što su saznali da je starijem bratu Aleksandru dijagnostikovan karcinom. Pevač je na sreću uspeo da prebrodi sve nedaće, tako da braća sada nastavljaju sa radom i promocijom pesme.

Glava je najbitnija, ako je glava jaka sve se ostalo brzo prebrodi – prokomentarisao je kratko pevač borbu sa opakom bolešću.

9180266fe84da4345d14abae3a620a560517277b

Braća sve češće ne društvenim mrežama postavljaju videa svoje dece kako pevaju, te izgleda da i oni žele svojih pet minuta slave poput roditelja.

Otac mi je govorio dok sam bio mlađi nemoj, a ja sam govorio hoću. Danas ja to pričam mojoj ćerki i bratovom sinu, ali ne vredi – rekao je Aleksandar, dok Dimitrije smatra da treba da se bave onim polsom koji vole.

Bugarska pesma „Vasko Žabata“ postala je viralna na popularnim društvenim mrežama, a braća Kazići prokomentarisali su ovaj fenomen i usput uspeli da se posvađaju oko teksta pesme.

036a610be18a7c0eb11428aaaa0b61a541b8532f

-Pesma je smešna i ima vesele tonove. Ko god da čuje pesmu, nakon nekoliko tonova je srećan. Da ju je neko snimio kod nas napravio bi dobar posao, ali bilo bi i negativnih komentara. Jedni bi rekli to je super, a drugi bi rekli vidi ova dva kretena- objasnila su braća, a zatim se sporečkali oko teksta.

Zaista ne znam pesmu, kada bih počeo da je pevam bila bi to katastrofa – objasnio je stariji brat, a mlađi se zapitao kako je moguće da nije naučio pšesmu popularnog hita.

-Pa kako ne znaš to, to je najjača pesma. Mislim da ne postoji takva pesma, takav fenomen da ima takvu improvizaciju između refrena i strofe, dva ipo minuta, alo ljudi pa nekome toliko ne traje cela pesma. Pa to nema nigde – prokomenatrisao je Dimitrije u šaljivom stilu.

Foto: Z.K.Munja/ Instagram,
Autor: I.Grk