Login/Registracija

U Novoj Godini sebi želim jednu ozbiljnu i stabilnu vezu!

U prethodnoj godini izdao je dve brze pesme, koje su za veoma kratko vreme osvojile publiku. Dinča se pridružio našoj sjajnoj šestorki kako bi pomogao u pronalaženju nove najmlađe zvezde, a tokom snimanja Novogodišnjeg programa, ukrali smo ga na pet minuta kako bi saznali šta sebi želi u novoj godini, ali i kakvi su mi poslovni planovi.

– Na poslovnom planu sebi želim sve kao i do sada, i još više hitova, a jedina sfera života na kojoj nisam ostvaren je urpravo taj neki emotivni život. Zato sebi u 2017. godini želim jednu ozbiljnu i stabilnu vezu, da se skrasim što se kaže. (smeh) Želim da nađem neku devojku koja će me osvojiti, a i ja nju. – govori Dinča.


Kakvi su ti poslovni planovi u 2017. godini?

Spremam nešto novo. Prethodne dve pesme su bile bržeg ritma, zato sada želim da u novoj godini sve svoje fanove iznenadim jednom lepom baladom. Možda baš tom emocijom uspem da oduševim neku devojku. (smeh)

Šta bi poželeo našim klincima u novoj godini?

Klincima želim da pre svega pobede sebe u toj igri koja se zove trema, i da sebi daju do znanja da na sceni uvek mogu da se pojave rasterećeno, jer su zaista savršeni. Samo pobedite tremu, volite muziku, i sve ostalo će doći samo od sebe.

Dok čekamo novu pesmu, za koju pevač kaže da će biti balada, uživajte u Dinčinom nastupu sa Grandovog novogodišnjeg programa.

https://youtube.com/watch?v=Vqyh4ZGYuJ8
Foto: Z. K. Munja ,
Autor: N. Mitrović