Superdomaćica! BILJANA SEČIVANOVIĆ spremila zimnicu!

Biljana Sečivanović već dugo je jedna od najangažovanijih pevačica, ali ove jeseni od karijere joj je bila preča – zimnica. Srpska Kim Katral pobrinula se da njeni ukućani tokom predstojećih hladnih dana uživaju u domaćem ajvaru, turšiji i ostalim đakonijama, a tek kada je opremila ostavu, rešila je da se pozabavi novom pesmom.

5c78e645a1ac0fba815e4459d288cbf87cce2c07

– Za mene je porodica na prvom mestu, a zbog njih volim da u kući ničega ne manjka. Nije mi teško da kuvam i spremam za najbliže, a koliko god novca imali, drugačije je kad nešto sami napravite – rekla je Biljana, koja je odsustvo snobizma pokazala i slikajući se sa ajvarom koji je napravila, i najavila pesmu kakvu do sada nije imala u karijeri.

528ab5ae5fdddf881c00e180ff9d406cd67241d6

– U pitanju je orijentalni zvuk, a privukao me je ritam koji pokreće. Muziku i aranžman radio je Dejan Kostić, a u tekstu koji je maestralno napisao Dragan Brajović Braja, opisana je savremena ljubavna priča. Naravno, snimiću i spot kojim ću pokušati da dočaram radnju. Radni naslov numere je „Mili, mili“, a objaviću je u novembru – otkrila je atraktivna pevačica raskošnog glasa.

Za jesen je spremna, a kako je provela leto pogledajte OVDE

Foto: Z. K. Munja, Privatna arhiva,
Autor: K. Obradović