Login/Registracija

Od finala Zvezda Granda, do svoje prve pesme!

Prošle sezone, kao i pretprošle takmičio se u Zvezdama Granda, došao je samog finala, gde je osvojio zapažen plasman, a sada je u našoj emisiji promovisao svoju prvu pesmu ‘Štikle’! Uroš Živković je neko ko se veoma mlad takmičio u jednom muzičkom show-u, zatim je bio na audicijama za Zvezdice Granda, i tek pre par godina je došao do Zvezda Granda. Zato smo kontaktirali ovog mladog pevača kako bi saznali kako gleda na veliko finale, kako može da posavetuje naše klince, ali i da li nam sprema nešto novo u narednom periodu!

– S obzirom da sam prvi put učestvovao u muzičkom takmičenju kada sam imao samo 6 godina, a potom i više puta nastupao po Grandovim emisijama, mogu da kažem da su mi sva ta iskustva pomogla da pobedim tremu, strah, i da se spremim kako treba. Ono što je najvažnije jeste da su mi nastupi stalno davali više samopouzdanja, i iz nastupa u nastup sve sam više napredovao! Neki Novi Klinci su dosta drugačije takmičenje od Zvezda Granda. Oni su zaista klinci, i na sve ovo ne treba da gledaju kao na takmičenje, već na jedno lepo iskustvo, druženje i upoznavanje novih drugara! Za svaki nastup treba dati najviše od sebe, i birati pesme koje ti najviše leže! Kvalitet se uvek prepozna, zahvaljujući našem fenomenalnom žiriju, koji svakog kandidata pomno prati!

_DSC4307.JPG

Uroš je kao i svi finalisti nedavno izdao svoju prvu pesmu koja nosi naziv ‘Štikle’, a na pitanje da li ćemo od njega uskoro čuti nešto novo, odgovorio je da već uveliko sprema novu pesmu, za koju će snimiti i spot! Dok čekamo novi hit Uroša Živkovića, uživajte u njegovom prvom singlu!


https://youtube.com/watch?v=2zZ8OQiKvAA


Foto: Z. K. Munja / D. Milošević,
Autor: N. Mitrović