Login/Registracija

Neki Novi Klinci još jednom obaraju sa nogu!

Ušli smo u treću emisiju, i kao što ste navikli Ana Sević i Milan Mitrović nas uvek dočekaju na najspektakularniji način! Danas imamo žiri u izmenjenom sastavu, te će svoje mišljenje o talentu naših klinaca, umesto Topalka iznositi Milica Pavlović, dok ostala petorka ostaje ista! Dok Milan stigne u backstage, naši klinci se spremaju da u današnjoj emisiji raspamete i publiku i žiri! Počinjemo! Uživajte!_MG_0905.JPG

Prvi takmičar u današnjoj emisiji bila je Ivona Dokić koja dolazi iz Beograda! Ova mala pahuljica na fenomenalan način je otvorila ovu treću emisiju i pevala je pesmu ‘Crno i belo’ od Kaliopi! Ivona je dobila svih šest glasova i sebi osigurala mesto u drugom krugu!

Mislila sam da imaš veliku tremu, ali kada si počela da pevaš, oduševila sam se! Bolje nije moglo da počne! – rekla je Rada Manojlović, dok je Ivana Selakov rekla da je Ivona na dobrom putu da bude ozbiljan pevač! Bravo klincezo!

_DSC3396.JPG

Nastavljamo dalje sa takmičenjem! Druga je nastupila Ajla Topić i dolazi iz Austrije! Ona se danas predstavila pesmom ‘Ja te pjesmom zovem’ Hanke Paldum! Ona je dobila tri pozitivna i tri negativna glasa i osigurala je sebi mesto u baražu!

Haris je istakao da je ovo njegova omiljena pesma od Hanke Paldum, i da je ovo pravi izbor za nju, dok je Jelena rekla da je ovo promašaj što se izbora tiče i da je možda bilo bolje da odabere neku pop pesmu! 

_DSC3419.JPG

Idemo dalje! Treća je nastupila Hana Šukalo koja je pevala pesmu Jovane Nikolić ‘Moli Moli’! Malena Hana je dobila samo dva glasa, ali njen nastup je ipak uspeo da podigne Milicu Pavlović na noge!

Ja sam želela da ti dam DA, ali ti si imala toliku tremu koja te je potpuno paralisala, i mi nismo mogli da čujemo tvoj talenat! – rekla je profesorka Selakov. 

Hanu ćemo svakako gledati u baražu na kraju emisije!

_DSC3433.JPG

Sledeći se predstavio prošlogodišnji kandidat, Hajrudin Milkić! On se predstavio pesmom Mileta Kitića ‘Moja prva ljubav’! On je dobio svih šest glasova i direktno prošao u sledeći krug takmičenja! 

Falilo ti je malo energije, i zato sam se dvoumio da li da ti dam pozitivan ili negativan glas! – rekao je Bane Mojićević, dok je Milica istakla da je Hajrudin šarmirao i da je to dovoljno! Bravo Hajrudine!

_DSC3453.JPG

Peta nam se predstavila Jana Đorđević, i pevala je pesmu ‘Moj je život, moja pesma’! Janu ćemo slušati i gledati u baražu, jer je dobila samo četiri pozitivna glasa! 

Bila si van tonaliteta, ali ipak sam dala DA da bih te podržala, takođe mislim da pevaš odlično, ali da nisi čula matricu dobro! – rekla je Jelena Kostov, dok je Milica pohvalila da je Jana veoma lepa!

_DSC3464.JPG

Sledeća je bila Mirjana Žerovnik, koja je pevala pesmu Zorice Brunclik ‘Ne dam ovo malo duše’! Ova devojčica je dobila pet pozitivnih glasova i pevaće na kraju emisije u baražu! 

Možeš ti to puno bolje u baražu, samo se fokusiraj na matricu, i bez treme! – rekao je Haris! 

Moje NE, je zato što si promašila pesmu, i ne odgovara ti, niti ti leži! – ističe Bane, koji je takođe posavetovao da za ubuduće pametnije bira pesme, a ostatak žirija se složio!

_DSC3482.JPG

E sada neko čiji se brat blizanac predstavio u prošlonedeljnoj emisiji! David Ardžik pevao je pesmu Saše Kovačevića ‘Branim’ i dobio je četiri pozitivna glasa, dok je Ana rekla da izgleda kao da je stvoren za scenu! Ovaj nastup je naterao Milicu i Radu da čak malo i zaplešu!

Izgledaš kao frontmen neke grupe, i veoma si mi se dopao! Volela bih da pevaš neku makedonsku pesmu! – rekla je Milica.

Osvojio si me čim si se pojavio na sceni, i kada si me pogledao, kupio si me! – rekla je Rada Manojlović! Davida ćemo slušati opet na kraju emisije u baražu!

_DSC3490.JPG

Žurka se nastavlja! Milica Pavlović je na pesmu Ane Bekute ‘Što je moje to je samo moje’, odmah skočila na noge, a naša kandidatkinja Meliha Imširović je dobila maksimalan broj glasova, i prošla u sledeći krug takmičenja!

Zbog tebe i tvog pevanja bacam papire! Savršena si! – rekla je Milica! 

Odabir pesme odličan, stajling isto! Bravo! – rekao je Haris, dok je Ivana je rekla da je ona u današnjoj emisiji najbolja! Bravo Meliha!

_DSC3512.JPG

Pretposlednja kandidatkinja je bila Tamara Jakimovska i pevala je pesmu Marije Šerifović ‘Svoja i tvoja’. Ona je dobila samo dva pozitivna glasa, ali uskoro ćemo je čuti u baražu!

_DSC3523.JPG

Vratio nam se i Sava Čiplić! Preležao je boginje, i vratio se u takmičenje po pobedu! Ovaj dečak pevao je pesmu Šerifa Konjevića Kasno će biti kasnije, do dobio je svih šest glasova i prošao direktno u sledeći krug takmičenja!

Savo, ti si favorit publike i svih nas, i zaista ti želim da dođeš do samog finala! Bravo Savo! – rekla je Ivana Selakov.

Ti si jedini koji može ovako savršeno da peva Šabana i Šerifa, a da pritom imaš deset godina! – istakla je Rada!

_DSC3539.JPG

Dok čekamo baraž, i da naš žiri izveća koga će pustiti u sledeći krug takmičenja, uživamo uz novu pesmu Nikoline Kovač, ‘Hiljadu i prvi’!

_DSC4976.JPG

Foto: Z. K. Munja / D. Milošević,
Autor: N. Mitrović