Login/Registracija

FENOMANALAN POČETAK: Ana i Milan blistali, žiri u novom sastavu (FOTO)

U velikom stilu večeras je startovala treća sezona talent šoua za najmlađe. Takmičenje talentovanih klinaca i klinceza otvorio je dobro poznati voditeljski tandem Ana Sević i Milan Mitrović. Oni su poželeli dobrodošlicu novim takmičarima, a potom predstavili žiri koji je u ovom serijalu u novom sastavu.

Ana je zablistala u crvenoj dugoj haljini, dok je Milan ostao veran svom stilu i poneo elegantno odelo.

Voditelji su objasnili nova pravila takmičenja u kom će se svaki takmičar u prvog krugu predstaviti jednom pesmom, a svaki član stručnog žirija glasaće pojedinačno. Takmičar koji dobije svih šest DA, prolazi direktno u naredni krug takmičenja. Ukupno prolazi šest takmičara, a ukoliko više takmičara dobije svih šest glasova za prolazak u naredni krug, na kraju emisije pevaće u baražu koji će odluči koja šestorka ide dalje. Ukoliko manje od šest takmičara dobije svih šest DA, talentovani mališani koji su dobili manje glasova imaće još jednom priliku da pevaju u baražu i bore se za preostala mesta u takmičenju.

Stručni žiri koji čine Nemanja Stevanović, Ivana Selakov, Fatmir Sulejmani, Aleksandra Bursać, Ermin Redžić Bubi i Jelena Kostov od sad će u svakoj narednoj emisiji ocenjivati talentovane klince i klinceze, a kako će se snaći u ovom sastavu ostaje nam da vidimo.

Foto: D.Milošević,
Autor: I.Ankić