2017. godina će biti najlepša godina u mom životu!

Jelena Kostov kaže da joj je 2016. godina najlepša godina, međutim da će 2017. biti sigurno još lepša. Lepa pevačica će se uskoro ostvariti kao majka, a kako kaže najsrećnija je jer će najluđu noć provesti sa svojom voljenom osobom u njihovom domu. Popričali smo sa lepom trudnicom kako bi saznali sve njene novogodišnje želje.

– Prethodna godina je za mene bila jedna od najlepših i najuspešnijih. Na poslovnom planu nauspešnije do sada, najradnija, a i izdala sam pesmu ‘1005’ koja je postigla neverovatan uspeh, i brzo našla svoj put do srca publike, i naravno na privatnom planu, vest koja ni sa čim ne može da se uporedi, a to je momenat kada sam saznala da ću postati majka. A s obzirom da će mi 2017. biti najlepša godina u mom životu, najveća mi je želja da sve prođe kako treba i da rodim jednog zdravog dečaka. 

4537cdb8a1830fd7b403f9ede9ca270b16f84e58

Šta si ove godine poželela od Deda Mraza?

Od Deda Mraza imam svake godine istu želju, a to je da nam Bog da zdravlja!

Kakav bi poklon volela da dobiješ u novogodišnjoj noći?

Ja znam da će mi moj Deda Mraz ispod jelke ostaviti i ove godine neki lep poklončić. (smeh) Želje su mi jako skromne, sreća je u malim stvarima i iznenađenjima. 

f41a3ac9b6adcec57bc1b869e4b812679461f7bf

Kako izgleda tvoj idealni doček Nove Godine?

Od kako se bavim pevanjem, u Novogodišnjoj noći nikada nisam mogla da budem sa svojim najmilijima. Zato sam uvek te noći zamišljala da sam sa voljenom osobom, uz neku lepu romantičnu večeru.

Koga ćeš poljubiti u ponoć?

Ovo će biti moja najlepša godina do sada, ispuniću svoju želju jer ću biti kući i poljubiti svoju najvoljeniju osobu! – zadovoljno govori lepa pevačica!

Foto: Z. K. Munja ,
Autor: N. Mitrović