Login/Registracija

Tajne iz vaše veze koje NIKAKO ne smete da OTKRIVATE DRUGIMA

Često svoje radosne i tužne trenutke delimo s drugima, ali postoje stvari koje ipak treba da zadržimo za sebe i svog partnera, pogotovo ako se tiču našeg odnosa, jer samo tako možemo održati balans i poverenje što je svakako preduslov za uspešnu vezu.

Osećanja i tajne

Preterana pričljivost može biti bolna za vašeg partnera. Ipak vam on poverava svoje najdublje tajne. Da je određena informacija bila namenjena za tuđe uši, verovatno bi je on sam otkrio drugima,

Svađe i rasprave

U svakoj vezi postoje razmirice i svađe, a one se tiču samo vas dvoje, bar takotreba da bude. Velike su šanse da ćete brzo preći preko tog problema, međutim može se desiti da vaši prijatelji i porodica neće učiniti isto pa će se tako još veoma dugo sećati neprijatnosti ili grubosti vašeg partnera, prenosi Zadovoljna.rs.

Intima

Vaša spavaća soba rezervisana je samo za vas dvoje. U suprotnom, dovodite u opasnost partnerovo poverenje ako delite intimne detalje svoje veze s drugim osobama. Probajte da zamislite kako biste se vi osećali na njegovom mestu.

Finansijski problemi

Ne biste smeli da diskutujete o svojoj finansijskoj situaciji, a pogotovo o finansijskim problemima. Naravno, ako vam je potrebna novčana pomoć, prvo o tome razgovarajte s partnerom, a tek onda razmišljajte o sledećem koraku.

Mane i nedostaci

Vremenom ćete se navići i pomiriti s partnerovim manama, te nikako nije dobra ideja da se u početku veze stalno žalite na njih prijateljima ili porodici. Oni će to zapamtiti i možda u pogrešnom trenutku pomenuti tokom razgovora.

Foto: Pixabay,
Autor: J. Jović/Zadovoljna.rs