Login/Registracija

Sandra Mladenović: Nisam nikada imala dečka (VIDEO)

Sandra Mladenović još jedno lice Zvezda Granda koje je itekako privukao pažnju javnosti. Odmalena voli scenu,muziku i sve ono što javni svet donosi i nosi sa sobom. Svesna svog talenta, tada mala Sandra, odlučuje da vežba svoj glas, i bavi se temeljno tim instrumentom.


Vrlo zrela za svojih 18 godina, za Grand online ističe pozitivan uticaj porodice za sve ono što je ona danas i čemu stremi da bude.

-U mojoj kući nije smelo da se izađe iz kuće i ostavi nenamešten krevet. Ja i svaku prepreku želim i mogu da pređem, ne tražim pomoć ili se prenemažem kao neki od mojih vršnjaka. Mogu sve sama.

Nije navikla da često izlazi sa svojim vršnjacima i ne misli da je nešto u životu propustila, baš naprotiv, ističe značaj svakodnevnog rada i fokusa na cilj da bude što uspešnija i bolja u svom poslu.


Na pitanje, da li to znači da još uvek nije imala dečka, mlada pevačica otkriva za Grand online

-Tako je, nikada nisam imala dečka. Sada će to novinare za zainteresuje (smeh). Znam da je to neobično, ali moram dobro da upoznam nekoga ko je dobar i pošten, da bih mogla da se zaljubim. Kažu mi drugarice da je sada red i na mene, ali videćemo… polako.

Vrlo ambiciozna Sandra za Grand online pričala je o tome kako je bilo njeno odrastanje i kako su njeni vršnjaci posmatrali njene uspehe

-Nije bilo lako. Čula sam tada često da muzika koju volim da slušam i pevam, narodna muzika, je seljačka, da nikada neću uspeti sa tim žanrom u svetu muzike. Jako su me pogađali takvi komentari, zamislite nešto da toliko volite a neko to vređa i osporava. Kada kažem ljubav, za mene je to muzika. I vređa me da neko omalovažava nešto što ja tako doživljavam.


Sandra bila jedna od najmlađih finalistkinja takmičenja „Zvezde Granda“ i ušla je u top 4. O ovom takmičenju imala je samo reči hvale, a na pitanje kada možemo da očekujemol njenu novu pesmu, rekla je:

-Još uvek nisam našla pesmu, nadam se da će biti neka skroz narodna pesma, videćemo. Posle finala, imali smo koncerte, gostovanja po emisijama i otišla sam potom na odmor. Nisam još stigla da se potpuno posvetim novoj pesmi. Čim bude nešto na tom planu, bićete obavešteni.

Ceo razgovor sa mladom zvezdom, pogledajte u videu ispod.


Autor: S. Ćulibrk