Login/Registracija

Pet trikova kako da upotpunite svakodnevni stajling

Koliko god da se moda menja i svake sezone donosi nešto novo na tržište, u skladu sa tim i vaš stil, koliko god da je autentičan, ipak treba da je prati.

Posedovanje orginalnih i unikatnih modnih komada jeste poželjno, ali je mnogo bitnije kako da uskladite aksesoare i izvučete najbolje iz njih. Ovoga puta kreator Uroš Čevrljaković je, za Grand online, rekao pet trikova u stilizovanju koji vam garantuju postizanje dobrog stila u ovim jesenjim danima.

1. Marama (ešarpa)– Svakodnevnu jesenju kombinaciju (uz kožnu jaknu, farmerke) možete upotpuniti bandanom nekom od jarkih boja poput crvene, plave, zelene itd... Bandana spada u one modne detalje koji su uvek u trendu i uvek upotpune jednostavan look.

2. Torba– Neizbežan modni detalj je svakako torba. Devojke uglavnom biraju torbe u crnoj ili braon boji, a moj predlog je da ove godine budete malo smelije i ponesete neku torbu jarkih boja poput narandžaste koja je ove godine apsolutni hit.

3. Rukavice– Hladnije jesenje dane upotpunile bi kožne rukavice koje siguran sam ne bi bile svačiji prvi izbor, ali se one polako vraćaju na velika vrata mode.

4. Čizme- Ono što svaka žena treba da ima jeste dobar par kožnih čizama. Prošle, a i ove sezone, aktuelne su čizme sa izuzetno velikim đonom. Njih možemo kombinovati uz belu oversized košulju, koju možemo nositi na više načina, kao na primer tuniku, uz kaiš koji je zaista prelep aksesoar i svakoj devojci može istaći struk i obline.

5. Mantil- ‘’must have’’ svake jeseni, pa i ove, jesu upravo mantili u nude tonovima. Uvek su u trendu i mogu se nositi uz svaku odevnu kombinaciju, kao i na ravnu, a i na obuću sa potpeticama.

Foto: pixabay,
Autor: S. Ćulibrk