OVO treba da znate ako planirate seks pod tušem

2ae068f1605523b4524d008697a4c8c8370fc454

Ako volite da isprobavate nove stvari sa partnerom, seks pod tušem je idealan za vas, ali pre toga morate da budete spremni na sledeće situacije opisane u nastavku teksta.

Tokom njega ćete naučiti šta vam nikako ne prija ili ćete uneti malo svežine i strasti u vezu. Mnoge ljude privlači seks pod tušem, ali pre nego što prionete na posao bilo bi dobro da znate na šta treba da pazite, šta može da bude pogrešno, koje su prednosti seksa pod tušem, te koje poze su najbolje.

Kako prenosi MBG, seksualna terapeutkinja doktortka Šenon Kverpi kaže da bi voda trebalo da bude toplija kako bi se stvorila vlaga i para.

couple g95694572f 1920 1

Tušem možete prelaziti preko erogenih zona“, savetuje njena kolegica, stručnjakinja za seks, Kejsi Taner.

Ipak, budite oprezni jer jako lako može doći do nezgode. Pripazite se kako se ne biste okliznuli, te kako se ne biste povredili i zato nabavite gumene prostirke i stavite ih na dno kade.

Zapamtite da voda nije lubrikant, baš suprotno – može isprati prirodnu žensku lubrikaciju, pa bi seks mogao da bude neprijatan. Koristite lubrikante iz drogerija – i to one silikonske. Ako koristite kondome, trebalo biste ih staviti pre nego što dođete u dodir s vodom i budite oprezni da vam ne spadne tokom seksa zbog vlage.

Pripazite, takođe da vam šamponi i gelovi za tuširanje ne uđu u intimna područja. Najbolje bi bilo da se prvo tuširate, pa tek onda pređete na seks kako biste potpuno otklonili tu mogućnost.

Neke poze koje su prijatne u krevetu možda pod tušem neće biti, pa bi najbolje bi bilo da odaberete jednu od ovih:

1. Pseća poza – najsigurnija i praktična.

2. Balet – partneri stoje licem u lice, muškarac je naslonjen na zid, žena je napred s jednom podignutom nogom.

3. Oralni seks.

4. Vadičep – ako pod tušem imate klupicu, partnerka može da sedne na nju i da se nagne prema napred, dok je partner nazad.

5. Licem u lice – priljubite se jedno u drugo dok topla voda ide po vama.

c30d488c1f5158199adc8f71019824f81da85e46

Seks pod tušem ima i mnogo pozitivnih stvari, a jedna od njih je smanjivanje napetosti u telu. Topla voda opušta, otklanja stres i pomaže partnerima da budu senzualniji. Osim toga, ovakav seks je odličan za parove koji imaju decu i teško pronalaze prostor i vreme za sebe. Unećete raznolikost i kreativnost u seksualni život.

Za kraj, ova metoda je veoma čista. Možete odmah da se istuširate, a i odlična je ako već praktikujete seks tokom menstruacije, prenosi Zadovoljna.rs

Foto: Pixabay,
Autor: Zadovoljna.rs/I.Grk