Login/Registracija

Nova Bondova devojka je Srpkinja? „Takva prilika se ne propušta“, tvrdi Milica

Bez obzira da li ste ljubitelj najpoznatijeg tajnog agenta na svetu, niko ne može osporiti da je Džejms Bond uvek bio u društvu lepotica.

Da li ih sve sve sećate? Teško… Verovatno ni sam Bond se ne seća svih svojih partnerki, ali jedno je sigurno, ljubitelji ovog filma i agenta sa nestrpljenjem čekaju da vide ko je nova lepotica u ovom filmu.

Srbija je poznata po pravim lepoticama, pa nije mnogo ni za čuđenje što je upravo u Beogradu producent holivudskih filmova Brett Ratner pronašao možda novu James Bond, Milicu Puzović.

 -Istina, desilo se sasvim slučajno u jednom beogradskog restoranu u Beogradu gde mi je prišao producent holivudskih filmova Brett Ratner, predstavio se i pitao me čime se bavim, da li imam iskustva sa glumom i rekao „Mi bismo voleli da Vi budete sledeća Bondova devojka. U tom trenutku sam naravno pomislila da je šala, ali mi je Brett objasnio da su oni u Beogradu povodom snimanja nekog filma i da su oduševljeni našom zemljom i da su u meni prepoznali potencijal za to. Dao mi je svoj kontakt i pozvao na kasting u Ameriku gde bismo precizirali sve. Naravno da sam prihvatila, jer smatram da takve prilike ne treba da se propuste tako da sledeće godine idem u Ameriku pa ćemo videti šta će biti-istakla je Milica za Grand.

Milica Pužović je inače diplomirani politikolog i možete po nejnim fotografijama da zaključite da bi ova brineta bila odličan izbor nove Džejms Bond devojke. A da li će biti izabrana, ostaje nam da vidimo.

Foto: Instagram,
Autor: S. Ćulibrk