Login/Registracija

Modni saveti Gorane Gačić šta da obučete za maturu? (FOTO)

I konačno, slavlja, okupljanja, svadbe, kršenja su oko nas. Dobro raspoloženje je prisutno, pozivnice su tu, ono što vam nedostaje je dobra odevna kombinacija.

Ukoliko spadate u one koji ne vole gužve po buticima i šoping centrima i potraga za idealnom odećom Vas iscrpljuje, ne brinite. Imamo savršeno rešenje za Vas!

Bilo da Vam je potrebna lepa dnevna ili svečana haljina, pantalone, kombinezon ili želite da zaplešete u plesnim haljinama, pevačica Gorana Gačic ima rešenja za vas.

Pored pevanja, odlučila se da se bavi I modnom, i to se već zna, a ovoga puta za Grand online podelila je njen izbor haljina za specijalne prilike ili one koje želite takvim da napraviite.

Ova haljina je ručno rađena, takozvana 3D haljina, napominje Gorana I dodaje da unikatna.

……

Ovaj model haljine svima odlično stoji I ovaj model može da bude u bilo kojoj boji. Materijal koje je korišćen je saten i je jako prijatan, posebno u letnjem periodu.

……

Ova haljina prelepo stoji i jako je pogodna za slavlja gde želite da apsolutno budete primećene i drugačije. 

……

Prelepa haljina od koje zastaje dah.


……


Ukoliko želite da budete stajliš, da vam bude prijatno I da vam bude komotno, onda je ova haljina za vas. Boja ciklame odlično pristaje bilo da imate svetliji ili tamniji ten, bilo da ste plavuša ili brineta. Jednostavno, odličan izbor.

……

Foto: Instagram,
Autor: S. Ćulibrk