Login/Registracija

IZ PROVERENOG UGLA: 6 poza u seksu koje žene obožavaju

Mnogi misle da je društvu za pripadnice ženskog pola seks tabu tema, ali istraživanje pokazuje da za razliku od muškaraca koji vole da se hvale svojim dostignućima, žene mnogo češće i detaljnije govore o tome.
Ovoga puta su za Zadovoljna.hr otkrile koje su im omiljene poze i uz koje najčešće dožive orgazam.

1. Volim pozu na boku u kombinaciji sa stimuliranjem klitorisa. Moj muž ga je često zaobilazio, ali onda sam mu doslovce zgrabila ruku tokom seksa i pokazala mu kako da to radi. – Ivana (31)

2. Možda će to zvučati glupo, ali volim seks na stolici. Tačnije, moj dečko sedi na stolici, a ja sam na njemu. To mi daje slobodu da se krećem kako mi odgovara, a usput se držim za njegova ramena. – Maja (39)

3. Sve varijacije misionarskog položaja. Omiljena mi je ona u kojoj stisnem noge jednu uz drugu što više mogu, na taj način dečko svojim pokretima tela dodiruje klitoris, a to me uvek izludi. – Sanja (28)


4. Doggy style. Svaki put. Nenadmašna je. Ima dve omiljene varijante, onu standardnu i onu u kojoj ležim na trbuhu. U drugom slučaju stavim jastuk ispod stomaka kako bih malo podigla guzu, onda je osećaj još bolji. – Sandra (35)

5. „U pozi obrnute jahačice osećam se moćno. Dečko leži na leđima dok ja sedim na njemu okrenuta leđima od njegovog lica. On se uvek žali da mi tako ne može videti lice dok uživam. Naravno, priuštim mu i to, ali tek u drugoj rundi. – Zrinka (29)

6. Volim sve poze, ali na kraju uvek stavim svoje noge na muževa ramena. To je po mom mišljenju savršen način za penetraciju, uvek sam maksimalno opuštena u toj pozi i pustim muža da odradi svoje, a ja uživam. – Martina (45)

Foto: Pixabay,
Autor: I. Ankić/Zadovoljna.hr